AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

De Calimero in Cristiano: hoe Ronaldo met gekrenkt ego zich helemaal onmogelijk maakt bij Man United

Voetbal“Ik voel me verraden.” Net voor het WK maakt Cristiano Ronaldo (37) in een televisie-interview brandhout van iedereen die uit zijn gratie is gevallen bij Man United. Harde woorden, weinig zelfkritiek. De Calimero in ‘CR7' doorgrond.

13 reacties

 • Saelens Nico

  2 maanden geleden
  is iemand die heel veel doneert aan goede doelen ; zeker geen slecht karakter en ik zie hem een goed WK spelen , Man U is nog maar een schim van wat het was
 • Vanhercke Franky

  2 maanden geleden
  Is al altijd verliefd op zichzelf geweest en kan er niet mee om dat een club zoals Manchester united teamspelers nodig heeft en geen egotripper zoals Ronaldo
 • Martin Maebe

  2 maanden geleden
  Zielig ventje die maar niet wil beseffen dat hij op zijn terugweg is, én zich nog altijd belangrijker voelt dan de club(s) zélf. Grote voetballer geweest, maar ook al die tijd naast zijn schoenen gelopen.
 • ronny meuris

  2 maanden geleden
  Jammer het had een prachtig afscheid kunnen worden. Maar het is klaarblijkelijk moeilijk te aanvaarden dat het einde in zicht is.
 • Maarten anthonis

  2 maanden geleden
  Ouder worden is lastig , zeker voor zulke types , ze kunnen niet aanvaarden dat ze niet meer de beste zijn , en als je dan nog het grootste ego ter wereld hebt is het al helemaal klaar, triestig persoon, groot voetballer geweest.