Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Leicester City LEI
0
EINDE
1
Manchester City MCI
 • Kevin De Bruyne Goal 49'

De Bruyne scoort met magistrale vrijschop als antwoord op kritiek van Guardiola: “Mijn plicht om altijd meer te verlangen van Kevin”

Premier League“KDB is back!” Amper een week geleden had City-coach Guardiola nog laten weten dat hij meer verwachtte van Kevin De Bruyne, maar na de zege zaterdag op Leicester City bezong Pep de lof van zijn Belgische matchwinnaar. Kevin zelf? Die vond het allemaal best.

30 reacties

 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Top Voetballer
 • RAPHAEL WILLAERT

  3 maanden geleden
  Had Thielemans gescoord toen hij de bal vol op de pantoffel nam na de hoekschop dan was dat een even prachtig doelpunt geweest als van KDB maar helaas de vingertoppen van Ederson deden ook nog mee.
 • Jeroen Vangeel

  3 maanden geleden
  KDB is top niveau, zo simpel is het. Pracht voetballer. Als Tielemans in vorm is, ook goed, Trossard goed bezig, Lukaku ook aan zijn opbouw bezig, Courtois is wereldklasse. Hopelijk maken we er wat van op het WK
 • nikki groothuis

  3 maanden geleden
  Hoe kan iemand aan de bruyne twijfelen,hij is de beste voetballer die er is ,en iemand die niet constant in de kijker wilt lopen zoals vele topvoetballers.Hij is iemand die zijn leven lekker op orde heeft en rustig zijn leventje leidt.Eeen voorbeeld voor veel voetballers.en hij is ondergewaardeerd
 • Piet Janssen

  3 maanden geleden
  Het wordt tijd dat hij het ook eens DOET in grote wedstrijden als CL en bij de RD. Goede voetballer maar absoluut niet de beste van de Wereld.
 1. Viki De Cremer debuteert zaterdag als eerste vrouwelijke ref in het profvoetbal: “Zoals elke ref droom ik ervan om op een dag op het WK te staan”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  2

  Viki De Cremer debuteert zaterdag als eerste vrouwelij­ke ref in het profvoet­bal: “Zoals elke ref droom ik ervan om op een dag op het WK te staan”

  Viki De Cremer (29). Onthoud haar naam. Zaterdag maakt ze in Deinze haar debuut in het profvoetbal, als vierde ref in de Challenger Pro League. Een eerste etappe die haar mogelijk in de voetsporen doet treden van Stéphanie Frappart, de Française die op het voorbije WK als eerste vrouw ooit een match bij de mannen floot.
 2. Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernietigend artikel over Vandenhaute
  PREMIUM
  7

  Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernieti­gend artikel over Vandenhau­te

  De Raad van Bestuur zal er een vette kluif aan hebben. Reken maar dat zij niet-uitvoerend voorzitter van Anderlecht, Wouter Vandenhaute ter verantwoording zullen roepen na een reeks aantijgingen die in ‘Humo’ aan zijn adres werden geuit. Van het riant loon van een half miljoen euro, over zijn functioneren als niet-uitvoerend voorzitter tot de verbale agressie op de werkvloer. Wij gidsen u langsheen de meest prangende vragen.