Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Bruyne gaat in Champions League op zoek naar zijn referentiematch: “Zet uw tv op en geniet!”

Champions LeagueOp zoek naar zijn achtsterrenprestatie in de Champions League. Zo één die alle groten ooit hebben neergezet: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Robert Lewandowski, ... In de dubbele confrontatie met PSG gaat Kevin De Bruyne (29) vol voor zijn ‘career defining moment’, zijn stempel op de internationale voetbalgeschiedenis. Guardiola knikt:  “Wanneer Kevin beslist om te gaan, is hij niet meer af te stoppen.” 

7 reacties

 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  De ploeg zelf zal ook mee moeten want alleen zal het ook niet gaan zal met plezier kijken vanavond want gisterenavond was het maar zus en zo
 • Marcel De Maesschalck

  2 maanden geleden
  Met alle respect voor Kevin, want hij is met voorsprong de beste speler in deze wedstrijd, maar ik hoop dat City NOOIT de CL wint. Een ploeg "gesponsord" door oligarchen verdienen dit gewoon niet. Kunstmatige ploeg die 10 jaar geleden zelfs geen stadion had.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Wordt tijd dat hij eens een CL wint!
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Vanavond heeft hij de kans te laten zien of hij een goede voetballer is die op beslissende momenten presteert of een middelmatige die alleen in de nationale competities belangrijk is zoals tot op dit moment.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Succes Kevin, je verdient het.