Diego Costa (links) in zijn periode bij Chelsea met een carbonmasker. Het exemplaar dat Kevin De Bruyne zal dragen kan uiteraard afwijken qua vorm.
Volledig scherm
PREMIUM
Diego Costa (links) in zijn periode bij Chelsea met een carbonmasker. Het exemplaar dat Kevin De Bruyne zal dragen kan uiteraard afwijken qua vorm. © AFP en AP

De Bruyne draagt er straks eentje: hoeveel kost een carbonmasker, hoe wordt het gemaakt en waarom is het veiligste optie?

VoetbalKevin De Bruyne speelt straks wellicht met een carbonmasker. Hoeveel kost dat, hoe wordt het gemaakt en was carbon dan geen materiaal voor koersfietsen? Alles wat u moet weten over de beschermingsmaskers. Er zit een hele business achter verscholen. 

15 reacties

 • Frank Sente

  2 jaar geleden
  Sponsors:zorg voor imitatie maskertjes voor tijdens de matchen!
 • Jaak Casteleyn

  2 jaar geleden
  Ze kunnen zich dat wel permitteren met de korting op hun sociale bijdragen die minder bedragen dan iemand die werkt.
 • Alice Awouters

  2 jaar geleden
  Hopelijk worden de kosten voor dat masker niet gedragen door het risiv
 • Ronald De Smet

  2 jaar geleden
  In zijn plaats zou ik geen enkel risico nemen, EK of niet, de volledige genezing en gezondheid gaan voor. Dit verantwoordelijkheidszin tegenover zichzelf,zijn familie en zijn club.
 • christophe laporte

  2 jaar geleden
  Ik denk wel met zijne opslag dit jaar dat het moet lukken om ééntje te kopen.
 1. Sportsectoren stappen gezamenlijk naar rechtbank tegen totaalverbod gokreclame
  22

  Sportsecto­ren stappen gezamen­lijk naar rechtbank tegen totaalver­bod gokreclame

  De belangenbehartigers van het voetbal, wielrennen, basketbal en de organisatoren van grote sportevenementen stappen gezamenlijk naar de rechtbank tegen het totaalverbod op gokreclame. In een statement stellen ze dat dit verbod “fans alleen maar naar een onveilig aanbod zal sturen”. Intussen reageerde ook minister Vincent Van Quickenborne. “We moeten kwetsbare personen en hun families beschermen tegen de verwoestende gevolgen van gokreclame.”
 2. Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”
  PREMIUM
  13

  Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”

  Kevin De Bruyne is de nieuwe kapitein van de Rode Duivels. Hij neemt de taak over van de gestopte Eden Hazard. Geen Lukaku, Courtois of ouderdomsdeken Vertonghen dus. Een goede keuze, vindt onze analist Marc Degryse. “Zo geef je De Bruyne het gevoel dat er nu een ploeg rond hem wordt gebouwd. De jonge gasten zullen ook naar iemand met zijn statuut opkijken en luisteren.”