De belabberde prestatie van Club tegen Leipzig ontleed in nieuwe HLN Sportcast: “No Sweat, no glory, ook dat hebben we gisteren absoluut niet gezien”

HLN SportcastEen midweek Europees voetbal, dat vraagt om een nieuwe HLN Sportcast. Jonas Decleer ontvangt met vaste gasten Marc Degryse en Gilles Mbiye-Beya zowaar een bondscoach. Met Hugo Broos gaat het vooral over het debacle van Philippe Clement en Club Brugge in de Champions League. Degryse: “Voetbal is simpel, doe normaal.”

6 reacties

 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Geveld door hun hoogmoed. En door hun hoogmoed worden ze nu terecht uitgelachen van Gent tot in Luik.
 • Johnny Dujardin

  1 jaar geleden
  Leipzig, was gefocust en sneller op de bal.gedreven en hard. Er waren teveel jonge spelers om dit op te vangen. Volgens mij moest gekozen worden voor meer ervaren en hardere spelers, een gelijkspel was voldoende en bij kleine achterstand kon men nog altijd wisselen.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  In de competitie is het ook al even bezig hè !
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Zweten als de boerenpaarden dat is typisch Club Brugge. Lopen, vallen, duwen en trekken, méér moet dat niet zijn voor Brugge. Technisch voetbal is niet aan Brugge besteed.
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Clement maakt één tactische fout voor Club Brugge, en als grote meneer geeft hij dat zelf nog toe ook en alle media en journalisten maken en er zoveel drukte rond. Anderlecht dat niets meer voorstelt zijn ze al gewoon zeker.