Louwagie en Van Holsbeeck
Volledig scherm
PREMIUM
Louwagie en Van Holsbeeck © n v

Dé 56 die in Operatie Propere Handen voor de KI worden geleid: alle namen, en wat hen ten laste wordt gelegd

Propere Handen56 personen en één vennootschap, zoveel namen wilt het parket voor het gerecht slepen. Spilfiguur Bayat, maar ook alle leiders van de grote voetbalclubs en de Belgische voetbalbond zullen zich moeten verantwoorden voor de kamer van inbeschuldigingstelling (KI): Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Patrick Janssens, Mehdi Bayat en nog vele anderen. Een straf overzicht.

28 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  5 maanden geleden
  Als deze grap op zijn Belgisch behandelt wordt verzandt alles in langgerekte procedures en komt men ten langen laatste tot de conclusie dat alles verjaard is. De advocaten gaan de grote winnaars zijn.
 • Philippe Van den Bergh

  5 maanden geleden
  Volgens mij is de lijst nog maar voor ongeveer 90% volledig want de George staat er niet tussen.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  6 maanden geleden
  Komt allemaal niks van. Ons kent ons weet je wel. En dat is genoeg om de dans te ontspringen.
 • Watcher

  6 maanden geleden
  Denk dat vooral Velcodinges nog veel processen mag verwachten
 • Gerda Haubourdyn

  6 maanden geleden
  Ze hebben geen eurocent ontvangen, Ze weten van niks. Ze krijgen van de overheid massaal voordelen, en iedereen weet dat het voetbal een club is van véél geld in de omloop. Wat zal er volgen op deze soap? Niks want er is al een advocaat die roept dat hij de Belgische staat zal dagvaarden. Wie is weer de dupe? De belasting betaler.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.