Dessers na de kwalificatie voor de finale in Marseille.
Volledig scherm
PREMIUM
Dessers na de kwalificatie voor de finale in Marseille. © ANP

Cyriel Dessers is klaar om geschiedenis te schrijven met Feyenoord in finale Conference League: “Ik ben hier niet om aan sightseeing te doen”

VOETBALVanavond is zijn afspraak met de geschiedenis. Cyriel Dessers (27): op een jaar tijd van de Genkse bank naar Conference League-winnaar én -topschutter? De laatste woorden van een spits op jacht naar eeuwige roem, maar met een onduidelijke toekomst: “Als ik moet terugkeren naar Genk, zie ik dat trouwens niet als een downgrade.”

6 reacties

 • Hugo Wouters

  1 maand geleden
  De zoveelste flater van het Genkse bestuur, jong opgeleid talent niet voldoende kansen geven, en liever talenten uit Afrika kopen om daarna wanneer deze toch ietwat talent hebben duur te kunnen door verkopen. Er wordt geen enkele rekening gehouden met de supporters die natuurlijk liever naar eigen jeugd komt kijken en die tenminste met hun naam kunnen uitspreken. En vergelijk Dessers niet met van ITO profiterende Onuachu, Dessers is tenminste een meespelende en scorende spits.
 • christophe laporte

  1 maand geleden
  Ik gun het Dessers en Feyenoord wel.
 • Willem Leeuw

  1 maand geleden
  Sympathieke gast en hopelijk laat hij het vanavond zien en maakt ons trots!
 • Hugo Van Oosterhout

  1 maand geleden
  Rotterdam is verliefd op deze man, snoeiharde goaltjesdief met het zachtste stemmetje van iedereen, wat heeft hij veel geluk veroorzaakt… en vanavond weer! Juichen bij de cornervlag, de vakken zitten vol. De Kuip is in extase, want Dessers scoort een goal, Dessers scoort een goaaal, CY-RIEL DESSERS!
 • Etienne De Bondt

  1 maand geleden
  Goed spelers komen in goede ploegen altijd tot hun recht, bij klungelaars blijven die ook klungelen.