FIFA
Volledig scherm
© FIFA

Courtois samen met WK-uitblinkers Martínez en Bounou genomineerd voor FIFA-trofee voor beste doelman

VoetbalThibaut Courtois (30) komt in aanmerking voor een nieuwe individuele prijs. Onze landgenoot is genomineerd voor ‘The Best FIFA Men’s Goalkeeper Award’. De winnaar wordt op 27 februari bekend gemaakt.

4 reacties

 • michel Schoolmeesters

  1 maand geleden
  Hoop dat Courtois het wint.
 • Laurens ilona Rijmenams

  1 maand geleden
  In theorie moet het courtois wel zijn want hij heeft het beste seizoen gehad maja Argentinië is wk dus zal het de Argentijn wel worden
 • Jean Emare

  1 maand geleden
  Martinez zondermeer.
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  En de winnaar wordt de Argentijn, want wereldkampioen worden heeft altijd verschillende streepjes voor.
 1. “Het vertrek bij Anderlecht? Je steunt een trainer niet als je hem de middelen niet geeft”: vader Pierre Kompany over succes en uitdagin­gen van zijn zoon
  PREMIUM
  17

  “Het vertrek bij Anderlecht? Je steunt een trainer niet als je hem de middelen niet geeft”: vader Pierre Kompany over succes en uitdagin­gen van zijn zoon

  Eigen kind, schoon kind. Geen grotere supporter van Vincent Kompany dan vader Pierre. En dus zat hij op de tribune om Burnley in de FA Cup aan te moedigen tegen Manchester City. Het resultaat deed niets af aan het eclatante succes van zijn zoon als trainer in de Championship. En dan te denken dat papa Kompany bang was voor raciale problemen: “Vincent heeft daar voor een complete mentaliteitswijziging gezorgd.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 3. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?