Marie Minnaert van YLA Club.
Volledig scherm
Marie Minnaert van YLA Club. © BELGA

Corona bij de Flames: Marie Minnaert (Club YLA) zeker nog tot vrijdag in quarantaine

Red FlamesDe Red Flames spelen in de WK-voorronde donderdag tegen Armenië en volgende week dinsdag tegen Polen.

1 reactie

 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Toch meer gevaccineerde die besmettingen oplopen maar het vaccin nooit in twijfel trekken, dat doen we niet
 1. De hoge vlucht van Victor Boniface bij Union, marktwaarde al op meer dan 20 miljoen euro geschat: “La Liga is mijn droomcompetitie”
  PREMIUM

  De hoge vlucht van Victor Boniface bij Union, marktwaar­de al op meer dan 20 miljoen euro geschat: “La Liga is mijn droomcompe­ti­tie”

  In 2020 dacht een depressieve Victor Boniface (22) aan stoppen met voetbal: nu is hij een hype als aanvaller bij Union die interesse opwekt van buitenlandse (top)clubs. Makelaars schatten zijn waarde al op 20 miljoen euro of meer. Voor minder laat Union zijn parel deze zomer niet los. “Als de Premier League zou komen zeg ik niet nee. Maar als ik mag kiezen, dan speel ik liever in Spanje of in Frankrijk.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.