Sven Kums, vierend in de Conference League na een doelpunt tegen Partizan Belgrado.
Volledig scherm
Sven Kums, vierend in de Conference League na een doelpunt tegen Partizan Belgrado. © BELGA

Conference League levert wél op: winst tegen Partizan goed voor 1,75 miljoen en ook coëfficiënt vaart er wel bij

VoetbalWie zei daar dat de Conference League niets opleverde? De cijfers bewijzen het tegendeel: de coëfficiënt van AA Gent vaart er wel bij, maar ook financieel kunnen de Buffalo’s vanavond een zaak doen.

3 reacties

 • eric debanne

  8 maanden geleden
  Voor wie je ook fan of supporter bent ... Europees moet ge voor ieder Belgische ploeg supporteren en steunen eh In het belang voor het Belgisch voetbal
 • nico baelde

  8 maanden geleden
  Vandaag voor 1 keer Buffalo-supporter!
 • bartholomeus jaspers

  8 maanden geleden
  Europees moeten we als Belg voor iedere Belgische ploeg supporteren. Als we de coëfficiënt zien dalen en toekomstgericht minder deelnemers zullen hebben, komt dit onze competitie niet ten goede !
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”