BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

Club profiteert niet van puntenverlies Union: matige topper tegen Anderlecht krijgt geen winnaar

Jupiler Pro LeagueStatus quo in de Champions’ play-offs. Na het scoreloos gelijkspel op de Bosuil bleven ook Anderlecht en Club Brugge op 0-0 steken. Club start zo met een achterstand van drie punten aan het cruciale tweeluik tegen Union.

85 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  vlam als er geen geld is kan je niet uitgeven hee ,iedere ploeg zou dat willen uitgeven trebel was ook niet gratis kums en nog vele miskopen maar dat mag niet gezegd worden er zijn ook geen inkomsten genoeg het grote fiere anderlecht is nu niets meer dan rsc ocmw
 • Andy Staelens

  2 maanden geleden
  Ze hebben serieus geluk dat Gent niet meedoet.
 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Schreuder zei achteraf dat het na 20 minuten al 0-2 had moeten staan. Had de match inderdaad maar 20 minuten geduurd hadden jullie gewonnen, maar jammer genoeg zwijgt hij dan wel over de rest van de match, waar het enkel nog eenrichtingsverkeer richting Brugge ging. Na 90 minuten had het 5-2 kunnen staan.
 • Rob Vlam

  2 maanden geleden
  65 mio transferts bij het bayern v België. 4 mio bij rsca. En de man vd match was een 17jarige topper uit jeugd neerpede. . Mannaert mag beschaamd zijn.
 • Gunther Driesen

  2 maanden geleden
  Ja mannekes begint er maar aan he ,als je al na 5 minuten weet dat je de arbitrage tegen u hebt .petje af voor de spelers van FCB dat ze ervoor zijn blijven gaan .een neutrale fan .