Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club op zucht van tweede ronde, maar mogelijk volstaat één extra punt niet

Champions LeagueDe poulestand kan er niet beter uitzien, toch is Club Brugge nog niet zeker van kwalificatie voor de tweede ronde. Meer nog: ondanks de zes punten voorsprong is er een scenario waarbij zelfs één extra punt niet voldoende zou zijn voor het bereiken van de achtste finales.

29 reacties

 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Nu moet je met een 9 op 9 niet zo negatief gaan doen he ! Dat is weer typisch belgisch ... De andere ploegen gaan onderling ook punten verliezen tegen elkaar . Ze hoeven van niemand bang te zijn , ik denk zelfs dat ze dit jaar klaar zijn om ver te geraken als de kranten een beetje mee helpen in de positieve zin dan wel... Goed gedaan Brugge , laat de wereld maar eens zien dat je geen massief budget nodig hebt om ver te raken in de CL !!
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ze verdienen die tweede ronde ...🤞 Alsook succes voor de andere Belgische clubs Europees...! Clubfan
 • JOHAN VLEIRICK

  2 maanden geleden
  Proficiat, Club Brugge! Doe zo verder!
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Eigenlijk met deze winning mood zouden ze zelfs volgende week in Madrid vol voor de winst moeten gaan of dromen we nu iets te veel? 😀
 • Laurent De Volder

  2 maanden geleden
  Proficiat aan FCB van een RSCA-fan. Hard werken achter de schermen in de bestuurskamer, hard werken op vlak van scouting en hard werken op het veld worden terecht beloond. Voor niks gaat de zon op.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. 1+1 actie: schrijf een Gouden WK-ploeg in voor de start van de kwartfinales en krijg er een gratis team bij
  Gouden WK

  1+1 actie: schrijf een Gouden WK-ploeg in voor de start van de kwartfina­les en krijg er een gratis team bij

  De achtste finales zitten erop en enkel Spanje kon zijn favorietenrol niet waarmaken. Had jij verwacht dat Marokko aan het langste eind ging trekken? Bewijs jezelf dan nu: met het Gouden WK kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van Kroatië-Brazilië (vrijdag 9/12 om 16 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Revelatie Cody Gakpo is met Oranje op een missie in Qatar: “We willen goed voetballen, maar soms vraagt een match iets anders”
  3

  Revelatie Cody Gakpo is met Oranje op een missie in Qatar: “We willen goed voetballen, maar soms vraagt een match iets anders”

  Cody Gakpo (23) is één van de sterren van dit WK. De Engelse pers duikt al weken op de Nederlandse aanvaller en zijn mogelijke transfer naar Manchester United. De PSV’er die al driemaal scoorde lijkt er niet warm of koud van te worden. “Het is simpel: ik ben hier op het WK, wil een maximale prestatie neerzetten en moet niet bezig zijn met heel andere zaken.”