BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Club Brugge en Ajax bevestigen overgang Alfred Schreuder: “Maar eerst die hoofdprijs met Club. Dat is erg belangrijk”

VoetbalHet is officieel: Alfred Schreuder (49) verlaat Club Brugge na een halfjaar en wordt de nieuwe coach van Ajax. Dat communiceren beide clubs. Schreuder tekent in Amsterdam een contract voor twee jaar. Terug naar zijn droomclub. “Maar eerst wil ik met Club Brugge het seizoen succesvol afsluiten. Afscheid nemen met de hoofdprijs, dat is erg belangrijk.”

34 reacties

 • Jess Degrauwe

  1 maand geleden
  Hopelijk gebeurt er nog een mirakel en wordt Union alsnog kampioen. Dit is de enige ploeg die het kampioenschap meer dan ooit verdient. Bij Brugge zijn ze al kampioen nog voor de resterende wedstrijden worden gespeeld. Of zou het scheidsrechterskorps hen wel een handje helpen net zoals bij Anderlecht voor de 2de plaats?
 • Dirk Willems

  1 maand geleden
  En nu een Belgische trainer AUB. De bescheiden Jonas De Roeck zou een goede keuze zijn.
 • nancy Van Der Meersch

  1 maand geleden
  @danny van looy, en wat zijn de kwaliteiten van een trainer die 3 x verliest van Union
 • gerard slebus

  1 maand geleden
  Zeer knappe prestatie om Union voorbij te streven
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  de terugkeer van jan caje ceulemans dat zou nog eens een stunt zijn
 1. Football Talk. Abdoul Tapsoba verlengt tot 2025 bij Standard - Rooney na “achtbaan van emoties” niet langer coach van Derby
  Voetbal

  Football Talk. Abdoul Tapsoba verlengt tot 2025 bij Standard - Rooney na “achtbaan van emoties” niet langer coach van Derby

  Oud-topvoetballer Wayne Rooney stopt als coach bij de Engelse voetbalclub Derby County. Die beslissing zegt de 36-jarige Brit te hebben genomen na een periode van anderhalf jaar bij de club die bestond uit een “achtbaan van emoties”. De beheerders van de noodlijdende club zeggen nog te hebben geprobeerd de oud-international te overtuigen om te blijven, maar de beslissing van Rooney stond vast.