Picture by Florian Van Eenoo/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
Picture by Florian Van Eenoo/Photo News © Photo News

Chris Van Puyvelde na vier jaar terug uit China: “De bondsvoorzitter vroeg of ik de nationale ploeg wilde trainen, maar ik weigerde”

Voetbal“Het voetbal, de cultuur, de mensen... Het heeft me begeesterd.” Chris Van Puyvelde (62) keerde onlangs terug uit China - hij is er niet langer technisch directeur van de voetbalbond. “Maar ik sluit niet uit dat ik er ooit opnieuw aan de slag ga.”

0 reacties

 1. Kroatië doet het na strafschoppen tegen revelatie Japan, Livakovic grote held met drie reddingen
  WK voetbal
  13

  Kroatië doet het na strafschop­pen tegen revelatie Japan, Livakovic grote held met drie reddingen

  Kroatië staat opnieuw in de kwartfinales van het WK voetbal. De vicewereldkampioen zette tegen een alweer kwiek voetballend Japan een scheve situatie recht. Ivan Perisic (ex-Club) was in een aantrekkelijke en faire match de man van de gelijkmaker, doelman Livakovic stopte bij de penalty’s drie elfmeters. De Kroaten kijken in de kwartfinales Brazilië of Zuid-Korea in de ogen.
 2. Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australische mentaliteit”
  PREMIUM
  2

  Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australi­sche mentali­teit”

  ‘Aussie Aussie Aussie, Oi Oi Oi’. Paul Okon, assistent-coach bij Club Brugge, geniet dan wel van het Australische exploot in Qatar, toch hinkt hij op twee gedachten: “Ook na het succes op het WK van 2006 is er in ons land helemaal niets veranderd.” Vanavond staan de ‘Aussies’ voor hun 1/8ste finale tegen Messi en co. “Wij verwachten nooit dat we iets zullen winnen - het maakt dat ze vechten tot de laatste snik.”