AP
Volledig scherm
© AP

Chaotische gebeurtenissen voor CL-finale zinderen nog altijd na bij Liverpool-fans: “Twee mensen beroofden zich achteraf van het leven”

VoetbalDe gebeurtenissen voor de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid dit voorjaar blijven nazinderen. In die mate dat twee Liverpool-fans zich intussen van het leven beroofden. “Het triggert herinneringen aan het trauma van Hillsborough.”

9 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Beste voetballiefhebbers, blijf gewoon weg uit de stadions! Het is duur, er is niks te zien, ENNE, je riskeert elke keer je leven!
 • Tommy Tyriard

  2 maanden geleden
  Andelko, het waren juist fans MET tickets die niet binnen geraakten en waar de Franse politie op begon te kloppen en traangas naar mikte...
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  En daar heeft Carine toch wel een punt, voetbal is een "stamp er de beste of gevaarlijkste eruit" Met weemoed de wedstrijden van Brazilië uit de jaren 70 en 80 nog eens bekeken, ook Xavi - Iniesta - Messi konden er wat van. Nu moet men toezien hoe Lukaku en Hazard van het veld werden gestamt tegen Nederland.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Voetbal is al lang geen feest meer en zeker niet om nog met je kinderen te gaan ...😳 Ook het geweld van de hooligans waar ze niets tegen doen met moeite straf... Wat telt alleen nog money money voor de rest niets goed meer ...! De weergave van deze maatschappij helaas ... Zie het omgekochte WK in Qatar ... Dan weet men genoeg...
 • Jacques De Cocker

  2 maanden geleden
  Speel eens al wedstrijden zonder publiek.