Cercle-voorzitter Vincent Goemaere.
Volledig scherm
Cercle-voorzitter Vincent Goemaere. © VTM Nieuws

Cercle-voorzitter Vincent Goemaere nuanceert: “Club de titel gekocht? Dat heb ik nooit zo gezegd”

Cercle Brugge“Club Brugge heeft vorig seizoen de titel gekocht”, klonk het vandaag in een trailer van Play Sports-programma ‘President’. Woorden uit de mond van Vincent Goemaere. “Een storm in een glas water”, pareert de Cercle-voorzitter. “Dat heb ik nooit zo gezegd, integendeel: Club was de verdiende kampioen.”

4 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  IK vond het ook zeer merkwaardig dat Brugge tot kampioen werd uitgeroepen terwijl dat helemaal niet kon omdat de competitie niet gedaan was en volgens het regelement kan dat niet. Het juiste zou geweest zijn dat de competitie werd gestopt en dat Brugge naar C-L moogt gaan zoals in Nederland met Ajax. Weer een regeling op zich Belgisch die oneerlijkheid met zich meebrengt.
 • Jonathan Loterman

  1 jaar geleden
  Het wordt inderdaad uit de context gehaald. Hoor al zijn zinnen wat hij zegt en niet enkel 'ze hebben de titel gekocht', er komt nog een uitleg voor hoe hij dat zo denkt
 • Marc Maes

  1 jaar geleden
  En gelijk heeft hij...
 • Gaby Vercruysse

  1 jaar geleden
  Shame on You Mr VGoemaere uw eigenste woorden in deze video ! Triestig dacht vroeger dat U een correcte persoon was ...
 1. Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaezebrouck
  Play
  AA Gent
  1

  Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaeze­brou­ck

  “Er was geen enkele reden om niét met Hein door te gaan”, haalde manager Michel Louwagie aan bij de contractverlenging van Vanhaezebrouck tot 2024. Want Hein in een combo met AA Gent, dat is al een succes gebleken. Van de eerste titel - met legendarische boottocht - over de sippe blik van Harry Kane en een straffe 37 op 42. De exploten van Hein Vanhaezebrouck op een rij.