AP
Volledig scherm
© AP

Carl Hoefkens verrast: “Waar ik deze stunt plaats? Onder de zege op OHL”

Champions LeagueEen masterclass van Club. Voor de ogen van de hele wereld. En toch juichte Carl Hoefkens amper. En plaatste hij de stunt tegen Porto “onder de zege op OHL.” Over het hoe en het waarom.

13 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Coach met de voetjes op de grond ...👍 Super prestatie van zijn spelers ...! Heel mooi voor het Belgisch voetbal Hopelijk nog ...🤞 Succes voor de volgende wedstrijden...
 • Laurent Vanempten

  2 maanden geleden
  Realistische man. Brugge werd verleden jaar ook bewierookt na vier op negen. Indien ze twee maal verliezen van Atletico kan het goed zijn dat ze derde of vierde staan staan en weer de boot dreigen te missen. Thuis alles winnen is een must. Punten op verplaatsing bonus.
 • Phill Heijdens

  2 maanden geleden
  Die heeft nog meer streken dan Morinho. Als er nog geen lach of applausje af kan dan weet ik niet hoe hoog hij het in z'n bolleke heeft. Maar wel een knappe prestatie van Brugge. Allee, hij mag zo voort doen want heb wel genoten van de match als neutrale supporter in dit geval.
 • Leo Van Roosbroeck

  2 maanden geleden
  Nu Bölöni al een tijdje weg is, wordt Hoefkens mijn nieuwe favoriete trainer voor de micro. Go Carl, go.
 • Beeckaert Ingo

  2 maanden geleden
  Proficiat, het was Genieten. RSCA-fan.
 1. REACTIES. Vertonghen streng na pijnlijke nederlaag: “Er gaat veel door m’n hoofd nu, dingen die ik buitenskamers best niet zeg”
  Rode DUivels
  90

  REACTIES. Vertonghen streng na pijnlijke nederlaag: “Er gaat veel door m’n hoofd nu, dingen die ik buitenska­mers best niet zeg”

  Alles of niets voor de Rode Duivels binnen een paar dagen tegen Kroatië, na de pijnlijke nederlaag tegen Marokko. In het Belgische kamp viel de frustratie uiteraard af te lezen van de gezichten, ook bij Thibaut Courtois. Jan Vertonghen klonk achteraf cynisch: “Waar het fout liep? Waarschijnlijk vallen we ook slecht aan omdat we te oud zijn, dat zal het nu weer zijn zeker?”
 1. Zwicht Cristiano Ronaldo voor het geld? Saoedische club zwaait met cheque van 216 miljoen euro voor drie jaar
  Buitenlands voetbal
  11

  Zwicht Cristiano Ronaldo voor het geld? Saoedische club zwaait met cheque van 216 miljoen euro voor drie jaar

  Nu Cristiano Ronaldo verlost is van zijn contract bij Manchester United, is het wachten op welke clubs de Portugees het hof gaan maken. De eerste kandidaat bood zich alvast aan: de Saoedische club Al-Nassr deed CR7 een contractvoorstel van 225 miljoen dollar - ofte: 216 miljoen euro - voor drie jaar. Zwicht Ronaldo voor de petrodollars en gaat hij tot z’n veertigste in de woestijn spelen?