Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Buitenlandse pers looft Club en “briljante” Mignolet: “Dat een team met zo’n budget zich kwalificeert, geeft ons weer vertrouwen in de Champions League”

Champions LeagueClub Brugge schreef gisteravond geschiedenis door zich te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Die historische kwalificatie is ook de buitenlandse pers niet ontgaan. Een overzicht.

37 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Mooie woorden van die pers ...en inderdaad gewoon de waarheid...! Met zo'n klein budget en ook wat geluk moet je hebben dat compenseert een beetje ... Super knappe prestatie ...👍
 • ALLARD EMILE

  4 maanden geleden
  Bravo Brugge mooie prestatie en verdiend door!
 • jintha peeters

  4 maanden geleden
  proficiat een brugge en dik verdiend .hopelijk komen en nog veel mooie momenten en dit van een beveren supporter
 • Jos Vandermeulen

  4 maanden geleden
  Madrid heeft het aan zichzelf te danken, ze waren inefficiënt. De arbitrage kwam uit Nederland en daar is alles dan ook mee gezegd. Verwonderlijk dat men daar Club nog niet het AJAX van België noemt. Al bij al is het wel Club dat duidelijk maakt dat daden belangrijker zijn dan woorden. Ze kunnen nu nog maar één ding doen....BLUVN GOAN!
 • Patrick Braekeveldt

  4 maanden geleden
  Soms moet je wat geluk hebben zoals gisteren ,maar dat kan je ook afdwingen en de meeste kritikasters moeten toch toegeven dat Club de vorige wedstrijden telkens verdiend gewonnen heeft .
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Onze huisanalist Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrustend wat hij doet”
  PREMIUM
  14

  Onze huisana­list Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrus­tend wat hij doet”

  De 24ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort alweer tot het verleden. Onze huisanalist Marc Degryse zag hoe het aanvallend voetbal van leider Genk beloond werd én merkt dat de tijd begint te dringen voor Club-coach Scott Parker. “Club kon tegen Antwerp in balbezit geen kansen creëren. Als je dan zo lang wacht om Nielsen en Yaremchuk te brengen, lijkt het alsof je als trainer tevreden bent. Na zo’n offensieve prestatie vind ik dat verontrustend...”