Mathias Pogba (rechts) dreigt een boekje te gaan open doen van zijn broer Paul en Kylian Mbappé, links op archiefbeeld bij de Franse nationale ploeg.
Volledig scherm
Mathias Pogba (rechts) dreigt een boekje te gaan open doen van zijn broer Paul en Kylian Mbappé, links op archiefbeeld bij de Franse nationale ploeg. © PN/Rv

Broer Paul Pogba plooit en geeft toe dat hij video met dreigementen maakte over z’n broer en Kylian Mbappé

VoetbalMathias Pogba, de oudere broer van Juventus-speler Paul Pogba, heeft tijdens zijn voorlopige hechtenis in de afpersingszaak tegen zijn broer, toegegeven dat hij zelf achter een video zat waarin Paul werd bedreigd. Dat heeft een bron dicht bij de zaak bevestigd na een eerder bericht in Le Parisien.

0 reacties

 1. Meer nederlagen, meer tegendoelpunten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels
  11

  Meer nederlagen, meer tegendoel­pun­ten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels

  “Élk compartiment is niet langer wat het ooit geweest is.” Onze chef voetbal windt er in zijn analyse geen doekjes om: deze topgeneratie Rode Duivels is over zijn toppunt heen. Dat is niet enkel op het veld in Qatar te zien, maar ook in de cijfers van de laatste jaren. Waar onder het bewind van Roberto Martínez lang schitterende statistieken voorgelegd konden worden, gaat het sinds 2021 gestaag bergaf. Meer nederlagen, gemiddeld minder punten per match, minder goals én meer tegendoelpunten.
 2. Kiezen voor België of voor Marokko, het ‘verscheurende dilemma’ in vier vragen: “99 procent van de spelers zou nu voor Marokko kiezen”
  PREMIUM
  WK VOETBAL
  4

  Kiezen voor België of voor Marokko, het ‘verscheu­ren­de dilemma’ in vier vragen: “99 procent van de spelers zou nu voor Marokko kiezen”

  Vier spelers van het Marokko dat vandaag op het WK tegen de Rode Duivels aantreedt, zijn geboren en getogen in België. Toch kozen zij voor het land van hun (groot)ouders. Vier vragen over de complexiteit van de keuze die voetballers met een Marokkaanse achtergrond moeten maken. “Zij zullen zich nooit meer Belg dan Marokkaan voelen.”