Eden Hazard en José Mourinho.
Volledig scherm
Eden Hazard en José Mourinho. © REUTERS

Britse pers voelt Mourinho nog eens aan de tand over Hazard: “Eden is een geweldige speler, maar hij teert vooral op z'n talent”

VoetbalMogen we weer dromen van de beste Eden Hazard? Het vormpeil van de kapitein van de Rode Duivels blijft ook internationaal voer voor debat, zeker na zijn twee kwakkelseizoenen bij Real Madrid. Ex-coach José Mourinho lichtte zijn visie toe bij talkSPORT: “Hij heeft zoveel talent. Je kan je alleen maar voorstellen hoe goed hij zou zijn als hij zich volledig zou focussen op zijn trainingen.”

10 reacties

 • Regina Van Akker

  1 maand geleden
  Teren op talent, dat blijft niet duren. Dwz dat er van extra inzet geen sprake is!
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Geef hem volkomen gelijk !
 • Patrick Vandeputte

  1 maand geleden
  Zegt een coach die ook teert op zijn successen uit het verleden en Lukaku niet goed genoeg vond. Hazard is net zo goed omdat hij plezier heeft in het spelletje als hij niet in een keurslijf gestoken wordt.
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Mourinho probeert zijn eigen vel te redden met zijn antwoorden. Slechts weinigen zullen hun ongelijke toegeven al zeker die niet. Natuurlijk teert Eden op zijn talent want hij heeft het talent en sommigen zijn misschien vergeten hoe hard hij wel niet werkte voor het team tegen onder meer Brazilië, maar ik niet.
 • Stijn Mertens

  1 maand geleden
  Van Mourinho herinneren we ons vooral dat hij Kevin De Bruyne niet goed genoeg vond om bij Chelsea te mogen blijven. Van veel voetbalinzicht getuigt dat wel niet. Kortom, van wat Mourinho denkt of zegt moeten we ons niet al te veel aantrekken. Hij komt er natuurlijk wel mee op TV en in de krant, en dat is voor hem wellicht belangrijker dan wat er gezegd wordt. Zo vergeten de clubs hem niet en geloven misschien tegelijkertijd dat hij een special one is die een astronomische wedde waard is.