Vanaken.
Volledig scherm
Vanaken. © Photo News

Bondsparket wil 4 speeldagen schorsing voor Hans Vanaken na uitsluiting en “misplaatste uitlatingen” tegen Eupen, Club aanvaardt voorstel niet

VoetbalClub Brugge lijkt het een tijdlang zonder sterkhouder Hans Vanaken te moeten stellen. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vier speeldagen schorsing voorgesteld als minnelijke schikking voor de tweevoudige Gouden Schoen, die afgelopen weekend werd uitgesloten tegen Eupen. Club weigert dat schikkingsvoorstel, waardoor Vanaken morgen voor het Disciplinair Comité verschijnt.

27 reacties

 • ralph ERNST

  3 weken geleden
  Voor mij mag het gerust zelfs 5 speeldagen worden ! Geen woord of een geste van spijt tegen zijn slachtoffer. Dat ventje moet maar eindelijk op zijn plaats gezet worden !
 • Kristof Van den Hauwe

  3 weken geleden
  Integriteit van het scheidsrechterkorps is al jaren ver te zoeken met "propere handen" waarbij scheidsrechters matchen verkochten, elk weekend opnieuw onbegrijpelijke foute beslissingen ondanks VAR (zoals RSCA-Beerschot), enz. Kan er eindelijk eens iemand de KBVB en scheidsrechterkorps duidelijk maken dat het incompetenten zijn? Denk dat de clubs best eens enkele weken de competitie stilleggen! Wees consequent in jullie beslissingen en schorsingen.
 • Guillermo Chaves

  3 weken geleden
  Er zijn precies een paar blauwzwartjes die weer last krijgen van het Calimerosyndroom en er gelijk weer Anderlecht bij moeten betrekken; de aard van het beestje dus. Vanaken had mijns inziens niet de bedoeling om hier een grote fout te maken waarvoor hij ook maar 1 wedstrijd verdient voor mij. Maar hij mag es goed op zijn plaats gezet worden want hij denkt zich alles te mogen permitteren met zijn mond. En ‘t is niet de eerste keer. Daarom 2 of 3 speeldagen.
 • Sinnaeve Pascal

  3 weken geleden
  Ze zouden beter de VAR en scheidsrechter bij fouten Kijk eerst in eigen winkel
 • MARTINE COLPAERT

  3 weken geleden
  Voetbalmaffia gaat nog eens een straf uitspreken.proficiat
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"