Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Bilal El Khannouss, het nieuwe goudklompje van RC Genk dat Marokko boven de Rode Duivels verkiest: “Stiekem hoop ik op het WK in Qatar”

Jupiler Pro LeagueHet was in de eerste speeldagen genieten van Bilal El Khannouss. Toptalent op de nummer tien van RC Genk. De 18-jarige Brusselaar moet het volgende goudklompje van KRC worden. “Stiekem hoop ik op het WK”, zegt hij. Dat zal in ieder geval niet mét maar tégen de Rode Duivels zijn. “Mijn keuze voor Marokko is definitief”, zegt de middenvelder, die een speciale band met de onfortuinlijke Ajacied Abdelhak Nouri heeft.

4 reacties

 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Toch een logische keuze van Bilal omdat als men de selecties van Martinez bekijk hij weinig of geen kans zal krijgen.
 • yves vanderhenst

  2 maanden geleden
  Groot gelijk,de Belgen halen gene prijs
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Gelijk heb je! Met Martinez als bondscoach is de kans dat je de eerstvolgende jaren zou mogen aantreden zo goed als nihil. Die heeft zijn favorietjes en daar wijkt hij geen duimbreed van af. Hopelijk hanteren ze in Marokko andere selectienormen en zien we je daar in het nationale elftal doorbreken.
 • Pieter Janssens

  2 maanden geleden
  Mooi voor je, zoals je zelf zegt, vandaag kan het goed lopen en morgen kan het voor iedereen tegen zitten. Volg uw keuze en wordt een groot speler, ook in je hart.