BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgische beloften starten EK-kwalificatiecampagne met nieuwe groep

Nationale BeloftenNiet alleen de grote jongens blazen binnenkort verzamelen in Tubeke. Ook U21-bondscoach Jacky Mathijssen maakte vandaag zijn selectie bekend. De 22-koppige beloftenselectie speelt begin volgende maand tegen Kazachstan in de kwalificatie voor het EK voor beloften in 2023.

1 reactie

 • Germain De Block

  1 maand geleden
  En waarom nog met mathijsen?redelijk gebuist na laatste wedstrijd.maar de vriendjes blijven altijd op post zeker.
 1. Sensatie op Copa America: Colombiaan scoort wereldgoal, discutabele gelijkmaker van Brazilië en winning goal in 100ste (!) minuut
  Play
  Copa America
  1

  Sensatie op Copa America: Colombiaan scoort wereldgoal, discutabe­le gelijkma­ker van Brazilië en winning goal in 100ste (!) minuut

  Brazilië heeft ook zijn derde wedstrijd op de Copa America gewonnen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Alle doelpunten hadden wel iéts om het lijf. Colombia opende de score met een fabelachtige omhaal, de gelijkmaker van Firmino was voer voor heel wat discussie én de winning goal van Casemiro viel pas in de tiende (!) minuut van de extra tijd.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.