Peter Verbeke beloofde te snoeien in de kostenstructuur bij Anderlecht - de makelaarskosten gaan snel naar beneden
Volledig scherm
Peter Verbeke beloofde te snoeien in de kostenstructuur bij Anderlecht - de makelaarskosten gaan snel naar beneden © Photonews

Belgisch voetbal snoeit zoals beloofd: eersteklassers betaalden 6,3 miljoen minder aan makelaarskosten

VoetbalDe Belgische eersteklassers betaalden afgelopen jaar 6,3 miljoen euro minder aan makelaars dan het jaar voordien. Anderlecht blijft koploper met 4,4 miljoen, maar dat is wel 40 procent minder dan voordien.

8 reacties

 • Dries De Ruytter

  4 maanden geleden
  Kan de totale som van transferuitgaven ook geplaatst worden? Dit om een correcter beeld te krijgen van het uitgegeven percentage aan makelaarskosten. Want pakweg 4 miljoen uitgeven op 10-12 miljoen transfers, is iets heel anders dan 4 miljoen op 20-25 miljoen.
 • Stefaan Cammans

  4 maanden geleden
  KV Mechelen moet gaan opletten, het nieuwe bestuur moet dringend de rem op deze praktijken zetten.
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Het belastingsvoordeel zou wegvallen nu maar plots werd het stil. De NVAdoofpot gaat weer open.
 • Patrick Braekeveldt

  4 maanden geleden
  Nu ook nog clubs en spelers belastingen en rsz laten betalen,ook de achterpoortjes sluiten en we zijn op de goede weg ,misschien ineens ook de achterpoortjes en aftrekpostjes voor bedrijven en ondernemers aanpakken om de begroting op orde te krijgen!
 • rudy de clerck

  4 maanden geleden
  Zoals iedereen en nu betalen belastingen en rsz
 1. Slachtoffer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingerafdruk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht
  Play
  Voetbal
  1

  Slachtof­fer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingeraf­druk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht

  Een nieuwe dag, nieuwe gruwelijke details in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28). Een van de slachtoffers vertelt op 20 minuten drie keer te zijn verkracht geweest in de ‘panic room’ - waarbij Mendy de deur bedient via zijn vingerafdruk. “Hij zei: ‘vertel het aan niemand en je kan hier elke dag komen’. Alsof het een voorrecht was om met hem seks te hebben.”
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.