Beelden vanuit hoofdtribune tonen hoe Antwerp-fan rollator naar Duitse supporters gooit

 1. Jan Mulder en Gilles De Bilde overschouwen Brugse campagne: “Ja, de Champions League is mislukt”
  Play
  Champions League
  9

  Jan Mulder en Gilles De Bilde overschou­wen Brugse campagne: “Ja, de Champions League is mislukt”

  Club Brugge startte met een 4 op 6 o zo goed aan deze Champions Leaguecampagne. Maar vier zware nederlagen - met 18 tegengoals - later is het Europees uitgeschakeld. “Hoeveel heeft Club deze zomer geïnvesteerd? 30, 35 miljoen euro? Wat stelt dat voor tegenover PSG, City en zelfs Leipzig?”, zegt VTM-analist Gilles De Bilde. “Maar Club zegt wel zélf dat het wil overwinteren in de Champions League”, repliceert Jan Mulder. “Dan moet je ze toch beoordelen naar de ambities die ze uitspreken? Daarom zeg ik: hoe ze nu presteren is lang niet goed genoeg.”
 2. Atlético kruipt na domme rode kaart Carrasco door het oog van de naald in groep B, Origi matchwinnaar voor Liverpool
  Play
  Champions League
  4

  Atlético kruipt na domme rode kaart Carrasco door het oog van de naald in groep B, Origi matchwin­naar voor Liverpool

  Atlético Madrid is in groep B door het oog van de naald gekropen. De Madrilenen wipten van een virtuele Europese uitschakeling naar een tweede plaats met dank aan een 1-3-zege tegen Porto. Yannick Carrasco pakte een domme rode kaart. Divock Origi was dan weer matchwinnaar bij Liverpool, dat met het maximum van de punten doorstoot. Milan is Europees uitgeschakeld, Porto moet na de winter naar de Europa League.
 3. Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen
  Play
  Champions League
  8

  Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen

  Ser o no ser, titelde Mundo Deportivo, een vooraanstaand Catalaans sportblad, vandaag. To be or not to be. Het werd uiteindelijk een zwarte dag voor FC Barcelona, dat zoals verwacht voor het eerst in 21 jaar niet doorstoot naar de tweede ronde van de Champions League. De Catalanen hadden nood aan een zege op het veld van Bayern München opdat Benfica niet over hen zou wippen, maar dat gebeurde niet. Meer nog, al voor de pauze was de match gespeeld, na goals van Müller en Sané. Al snel na de pauze maakte Musiala het helemaal af.