Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Bart Verhaeghe faciliteerde het succes van de Gouden Generatie: “Ik ga de jongens missen. Potverdomme, dat ze voor de titel gaan!”

EK VoetbalBart Verhaeghe heeft nooit gescoord voor de Rode Duivels. 0 caps. En toch heeft hij een aandeeltje in het succes van de nationale ploeg sinds het EK van 2016. In zijn rol van ondervoorzitter bij de voetbalbond zette hij zijn schouders onder de A-ploeg. Martínez, Henry: dat is dankzij Verhaeghe. Hij faciliteerde de winnaarsmentaliteit in Tubeke: “Ik stuur nog af en toe een sms naar spelers.”

5 reacties

 • Danielle De Neef

  1 maand geleden
  De "promotor" van het Eurostadion. Dank zij hem speelt België alleen maar op verplaatsing.
 • Freddy Madou

  1 maand geleden
  Tja Mr Verhaeghe, t'zal niet voor ons zijn met een showman als Martinez heeft nog niets gewonnen en zelfs bewezen.
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Hoeveel clubs hebben het in eerste klasse en lager gedaan zoals Club? Chapeau voor wat hij het voetbal heeft bijgebracht. Hijzelf verdiend een beter lot en behandeling voor zijn stadion met volledige privé inbreng, niks met belastinggeld zoals Brussel het wilde. Sterke man velen hadden er al lang de brui aan gegeven.
 • xavier derck

  1 maand geleden
  Moesten er meer zijn met zijn verstand, ingesteldheid en gedrevenheid, tzou op heel wat vlakken beter draaien
 • Rony Schouteere

  1 maand geleden
  Wat hij al niet doet om in de picture te komen…..
 1. Football Talk. Solskjaer tekent nieuw contract bij Manchester United
  Football Talk

  Football Talk. Solskjaer tekent nieuw contract bij Manchester United

  Ole Gunnar Solskjaer heeft een nieuw contract getekend bij Manchester United, dat hem minstens tot 2024 aan de club verbindt. In de verbintenis is tevens een optie op een extra jaar opgenomen. Solskjaer, die als speler al elf jaar aan de slag was op Old Trafford en onder het bewind van Sir Alex Ferguson de Champions League won, is sinds 2018 trainer bij de Red Devils. Hij maakte in eerste instantie op interimbasis de overstap van het Noorse Molde, maar hij presteerde zo goed dat United hem er definitief losweekte.
 2. Kunnen ze weer boven zichzelf uitstijgen? De hamvragen en smaakmakers bij KV Oostende en Charleroi
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Kunnen ze weer boven zichzelf uitstijgen? De hamvragen en smaakma­kers bij KV Oostende en Charleroi

  KV Oostende en Sporting Charleroi zijn twee subtoppers met een gezonde dosis ambitie. Allebei wisten ze de voorbije seizoenen al eens boven zichzelf uit te stijgen, al ging dat daarna vaak gepaard met een terugval. De Kustboys haalden met Kenny Rocha Santos een nieuwe spelverdeler, terwijl Charleroi zijn vertrouwen dan weer in de onervaren hoofdtrainer Edward Still plaatst. Zal dat voldoende blijken om opnieuw met de grote jongens mee te spelen?