twitter veronicabrunati/Getty
Volledig scherm
© twitter veronicabrunati/Getty

Argentijnse journaliste weet het zeker: “Lionel Messi keert volgende zomer terug naar FC Barcelona”

Buitenlands voetbalIs er een sensationele terugkeer in de maak? Volgens de Argentijnse journaliste Veronica Brunati is Lionel Messi op 1 juli 2023 opnieuw speler van FC Barcelona. De zevenvoudige winnaar van de Gouden Bal is na dit seizoen einde contract bij Paris Saint-Germain.

22 reacties

 • jozef van riel

  5 maanden geleden
  Als hij terug gaat zou dat als ‘vrije speler’ zijn! Nou en!? Toen hij er was, was het loon de struikelblok. Nu niet meer dan?
 • martin jacquemijn

  6 maanden geleden
  het zou tijd worden. Altijd Barcelona nergens anders. Heeft nooit gepast bij PSG.
 • Rudi De loose

  6 maanden geleden
  Waarom heeft hij dan niet ingeleverd om toen te kunnen blijven en dan tranen laten pffff. Komedie
 • Kristof Van Humbeeck

  6 maanden geleden
  Messi is Barca en Barca is Messi. Hopelijk wordt dit werkelijkheid blijft de beste voetballer ooit. Nu speelt hij meer in dienst van Mbappe en heeft hij een zeer goed seizoen bij PSG. Bij Barca draaide het rond hem en oeg daar naar gemaakt. Vroeger bij Bayern draaide het ook om Lewandowski. Dus commentaren dat hij goede spelers nodig heeft klopt niet. Logisch dat je een ploeg bouwr rond de beste spelers in de kern.
 • mario schelfthout

  6 maanden geleden
  Laat hem blijven waar hij is. Barça heeft hem niet nodig. Laatste jaren ging de ploeg gebukt onder hem. Hij wou de bal, hij wou scoren zelfs al stond een ploeggenoot er beter voor. Was een ongelooflijk goeie speler en Barça heeft veel aan hem te danken maar die tijd is voorbij.