In het AFAS-stadion kan zondag KV Mechelen - Anderlecht plaatsvinden.
Volledig scherm
In het AFAS-stadion kan zondag KV Mechelen - Anderlecht plaatsvinden. © Belga

Antwerpse profclubs kunnen dan toch thuis spelen: “Je mag niet alles verbieden wat leuk is”

VoetbalDan toch een uitzondering. De virologen waren tegen, maar de politici gunnen het profvoetbal een ‘normale’ competitiestart. Antwerp, KV Mechelen en Beerschot mogen thuiswedstrijden spelen.

355 reacties

 • Jurgen van Tendeloo

  6 maanden geleden
  Het is precies of het virus zit alleen in de provincie Antwerpen, spelers worden getest. Dus wat zou dan het verschil zijn tussen de prof clubs. Ik denk dat het eerder aan de mensen zelf ligt. Hopelijk krijgen we weer wat "ademruimte" in het sporten.
 • Peter Nols

  6 maanden geleden
  Probeer dan maar eens al die andere maatregelen te handhaven als ze constant ondergraven worden door die nitwits van politici. Hooguit 2 procent van de bevolking zit te wachten op Antwerps voetbal.
 • Paul Willems

  6 maanden geleden
  Berx, geprezen om haar " krachtdadig" optreden...valt van haar voetstuk. Zij moet een gevoelige beslissing nemen..en daar gaan de paraplu open. Zij schuift de beslissing maar naar iemand anders. Cd&v waardig.
 • Paul Stausens

  6 maanden geleden
  In alle landen wordt er gevoetbald. Dus volgen wij maar... Nergens ter wereld is er een avondklok, alleen in de provincie Antwerpen. Waar is de logica Ben???
 • Ludo Wouters

  6 maanden geleden
  Op één punt heeft Weyts gelijk. In heel Europa wordt er gevoetbald ook in alle andere provincies van België. Wanneer je nu alleen voetbal in Antwerpen verbiedt dan is de imago schade niet te overzien. Na de uitspraak van Van Zwanst om Antwerpen te vermijden is de imago al onbetaalbaar.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"