BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerp ten koste van Anderlecht derde: het maakt een gróót verschil voor beide ploegen

Jupiler Pro LeagueHet doek in de Champions’ Play-offs is gevallen. Club Brugge is kampioen, Genk is een goeie tweede. Maar eigenlijk stond enkel op de Bosuil nog iets op het spel. Daar verzekerde Antwerp zich - dankzij een zege tegen Anderlecht - van de derde plaats. Die staat gelijk aan Europees voetbal tot Nieuwjaar en al zéker enkele miljoenen voor de clubkas. Een overzicht van wie welk ticket krijgt.

8 reacties

  • Ivan Smissen

    1 jaar geleden
    Club Brugge is kampioen eenoog. In de play-offs sprokkelden die boeren met moeite puntjes. Genk had de titel veel meer verdiend!
  • Steve Van der Wee

    1 jaar geleden
    toch mooi die derde plaats gepakt! Proud to be a Red!
  • Jean-marc Geirnaert

    1 jaar geleden
    Vlaamse, Waalse of Brusselse ploeg, mij maakt het geen hol uit, mijn ploeg club is de terechte kampioen van België
  • Jozef vanden kieboom

    1 jaar geleden
    Anderlecht is geen Vlaamse ploeg
  • bob jansens

    1 jaar geleden
    aangezien Racing Genk toch zo'n super ploeg is, mogen die voorrondes geen probleem vormen en haalt Racing Genk de poules van de Champions League op één been.
  1. “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers op het veld”: Italianen draaien ex-coach Club Brugge door gehaktmolen na vernedering
    Champions League

    “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers”: Italianen draaien ex-coach Club door gehaktmo­len na 1-6 tegen Napoli

    Ajax: 1. Napoli: 6. Een historisch pak slaag kregen de Amsterdammers gisteren in de Champions League. En dus veel lof van de Italiaanse media voor de Napolitanen, maar ook veel kritiek aan het adres van Ajax-coach Alfred Schreuder - vorig seizoen trainer bij Club Brugge. “Terwijl zijn machteloze ploeg aan flarden werd gespeeld, wist Schreuder niets beters te doen dan te schrijven in zijn notitieboekje.”
  1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
    Mijntelco

    Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

    In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
  2. De Bilde en Mulder halen superlatieven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”
    Play
    Champions League
    13

    De Bilde en Mulder halen superlatie­ven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”

    Mooier worden Europese avonden zelden. Club Brugge dat Atlético Madrid aftroeft in waar het zelf zo verschrikkelijk bedreven is: efficiëntie. 2-0. Bovendien goed voor 9 op 9. Dominant leider in de Champions League-poule. In de VTM-studio werden de superlatieven terecht bovengehaald. Gilles De Bilde: “Dit is ongezien. Abnormaal goed." En over Simon Mignolet: “Geef hem de Gouden Schoen.”