Dinis Almeida de reddende engel voor Antwerp, Frey (l) schreeuwt het uit.
Volledig scherm
Dinis Almeida de reddende engel voor Antwerp, Frey (l) schreeuwt het uit. © Photo News
Istanbul Basaksehir BAS
1
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 51' Goal Mounir Chouiar
 • Dinis Almeida Goal 88'

Antwerp haalt opgelucht adem: Almeida kopt raak, Great Old plots dicht bij poulefase Conference League

Conference LeagueAntwerp kwam voor een gelijkspelletje naar Istanboel en dat kreeg het ook. Tegen een niet eens zó indrukwekkend Basaksehir moet de Great Old in staat worden geacht de klus helemaal af te maken. Afspraak volgende week op de Bosuil.

5 reacties

 • jan boden

  2 maanden geleden
  Het resultaat telt en nu donderdag feest op de Bosuil.👍
 • Marc Delarue

  2 maanden geleden
  Almeida scoort uit een stilstaande fase ??? Ik vond dit een knappe actie van Vines die de bal mooi op het hoofd van Almeida schilderd ?
 • José Gonzales

  2 maanden geleden
  Goed gespeeld Antwerp! Proficiat aan heel het team. Nu de volgende match winnen dat zou top zijn. Ik doe er een weesgegroet voor.
 • Bruno Duysburgh

  2 maanden geleden
  Proficiat Antwerp en Anderlecht ..doe zo verder
 • linda van landeghem

  2 maanden geleden
  Het is nu ook de belangrijkste match van dit prille seizoen. De Europese poules hangen hier deels vanaf. Een mooie uitgangspositie zou minder druk opleggen. Van de moetes is altijd tricky.
 1. 🎧 HET WK VAN TOEN. "Zijn vrouw nam meteen het vliegtuig": nachtelijke escapades van Rode Duivels op Mundial van ‘82 haalden internationale pers
  NIEUWE PODCAST

  🎧 HET WK VAN TOEN. "Zijn vrouw nam meteen het vliegtuig": nachtelij­ke escapades van Rode Duivels op Mundial van ‘82 haalden internatio­na­le pers

  Jean-Marie Pfaff die bijna verdronk, de bescheiden Maurice De Schrijver die zijn vrouw zag overvliegen na de mediarel ‘Whiskey y amor’, een meidengroep die plots kwam optreden en veel jolijt over de “seksbus”. In de eerste aflevering van onze nieuwe podcastreeks ‘Het WK van Toen’ diepen Rode Duivels Guy Vandersmissen en Jos Daerden de strafste anekdotes en verhalen op over het WK van 1982 in Spanje. “Het was geen groep meiden die langskwam, Guy, maar wel een meidengroep.”