Een beeld uit de opwarming voor de wedstrijd.
Volledig scherm
Een beeld uit de opwarming voor de wedstrijd. © Twitter: RSCA Women

Anderlecht-vrouwen beginnen met 3-0-zege tegen Albanese kampioen aan Champions League-voorronde

VoetbalDe vrouwenploeg van Anderlecht heeft haar eerste horde in de Champions League-kwalificatie genomen. De Albanese landskampioen Hayasa werd met 3-0 geklopt. Zaterdag staat de volgende ronde al op het programma voor het team van coach Johan Walem. 

3 reacties

 • Jose Van Hauwaert

  2 maanden geleden
  @Germain De Block. Niet zeveren he maat. RSCA heeft een kern van 20+ vrouwen, een staf met meer dan 50% dames, mag er dan aub ook eens een man in de dug out zitten. Er zijn inderdaad vrouwelijke trainers in het voetbal, maar te weinig met een A licentie. Dat maakt dat er momenteel nog te weinig dames beschikbaar zijn om Hoofdcoach te worden, en als men iemand met ervaring wil komt men bij Walem terecht, een man van het huis dus. Get a life Germain. Of hebt u een probleem met RSCA en Wullaert
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  En waar zit wullaert met haar voortrekkersrol voor vrouwen?moet er toch op hameren dat er een vrouwelijke trainer is?of zijn het enkel loze woorden.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Mooi resultaat, hopelijk wordt ook zaterdag gewonnen en kan men doorstoten. Anderlecht neemt ook het vrouwenvoetbal ernstig en wil overal aan de top meedoen.