Photo News
Volledig scherm
© Photo News
BSC Young Boys YOU
0
EINDE
1
Anderlecht AND
 • Hannes Delcroix Goal 57'

Anderlecht versiert prima uitgangspositie na knappe zege tegen Young Boys

Conference LeagueAnderlecht heeft het Zwitserse Young Boys met het kleinste verschil verslagen in de heenmatch van de laatste voorronde van de Conference League. Het was centrale verdediger Hannes Delcroix die de netten deed trillen. Volgende week donderdag staat de terugwedstrijd op het programma.

26 reacties

 • Sophia de smet

  4 maanden geleden
  Mazu . Krijgt ze meer en meer op een lijn. Goede trainer. Mag nu werken met het beste van de jeugd in België. Kunnen ver geraken dit seizoen. Als titel lukt is anderlecht helemaal terug aan de top. En dat met eigen jeugd. Een goudmijn voor Anderlecht
 • Luk Denoodt

  4 maanden geleden
  Goe boys lekker Anderlecht
 • ALLARD EMILE

  4 maanden geleden
  Jurgen Goeman, wij hebben op Brugse wijzen gespeeld!
 • john dewit

  4 maanden geleden
  Hopelijk kunnen we het thuis afmaken.
 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Prima resultaat voor de ...beloften van RSCA. Anderlecht speelde Europees met maar liefst 9 jonkies tussen de 17 en 21 jaar, waarvan de meerderheid opgeleid in Neerpede. De toekomst oogt mooi voor de recordkampioen.
 1. Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsjeblieft Georgina, help me”
  11

  Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsje­blieft Georgina, help me”

  Vlak voor het eerste do or die-duel van Portugal en Cristiano Ronaldo op het WK voetbal wordt ze vooral in de Spaanse media weer opgevoerd. Niet Georgina Rodriguez (28), Ronaldo’s partner, maar wel haar halfzus, Patricia (33). Eind november deed zij op een Spaanse tv-show haar beklag op emotionele wijze. “Ik ben blut en heb al drie jaar lang geen vaste woning meer. Van Georgina moet ik geen hulp verwachten. Voor mij is dat niet erg - ik red me wel. Maar mijn kinderen, haar neven en nichten, zien af.”