Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
4
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 27' Goal Yari Verschaeren
 • 59' Goal Majeed Ashimeru
 • 64' Goal Jan Vertonghen
 • 75' Goal Lior Refaelov
 • Faïz Selemani Goal 62'

Anderlecht eert Michel Verschueren met ruime overwinning tegen KV Kortrijk: “Het was niet perfect, maar ik zag progressie”

Jupiler Pro LeagueDe avond stond natuurlijk in het teken van een eervol adieu aan Mister Michel. Anderlecht won mede dankzij Jan Vertonghen een wedstrijd die het niet mocht verliezen. De negatieve reeks is een halt toegeroepen, maar genezen is de patiënt nog niet. “Het was niet perfect, maar ik zag progressie”, zei Mazzu.

17 reacties

 • Maarten Tanghe

  4 maanden geleden
  Mooi eerbetoon aan MM. Maar als Kortrijk fan zou ik als Anderlechtsupporter toch niet te hoog van de toren blazen. Ik denk dat we sinds we doortocht van Belhocine ook verliezen van de RSCA beloften. We hebben dan wel 7 punten, maar geen enkel ervan was verdiend. Allé, ik ben wel blij met die punten, maar het spel is zo, zo, zo slecht.
 • Marko Decandt

  4 maanden geleden
  eric debanne en Stefaan Jans, Brugge staat dan misschien 3de, maar tegen wie hebben ze tot nu toe gespeeld? Ik denk merendeel van de rechter kolom? Nu was het eens tegen een ploeg in vorm (Standard) en het was direct op hun doos. Met hun verdediging kunnen ze niet veel tegen betere ploegen. En anders is het weer Mignolet dat man van de match was.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  4 verdedigers Frédéric? Ik zag geen verschil in de opstelling met vorige wedstrijden. Trouwens, Amuzu heeft amper meegespeeld!!
 • Frederik Jansens

  4 maanden geleden
  Direct al beterschap bij Anderlecht als je met 4 verdedigers speelt zoals ik voorstelde. Amuzu wordt zo ook meer van zijn defensieve taken kwijtgesteld en kan zich zo meer offensief uitleven.
 • Stefaan Jans

  4 maanden geleden
  Overwinning tegen zeer zwak Kortrijk. Er is nog veel meer nodig voordat we over een her opstanding kunnen spreken ! Afwachten.
 1. Vertonghen over verrassende ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”
  19

  Vertonghen over verrassen­de ‘Beste Belg in het Buitenland’: “Na zo'n prestatie in een finale had ik ook voor Thibaut gekozen”

  Dat Simon Mignolet de Gouden Schoen zou winnen, kon iedereen wel voorspellen. Maar dat Thibaut Courtois met lege handen achterbleef in de categorie ‘Beste Belg in het Buitenland’, was toch wel een verrassing. Ook Jan Vertonghen gaf tijdens de uitzending toe eerder Courtois dan Kevin De Bruyne verwacht te hebben. “Thibaut won de Champions League met een ongelooflijk prestatie in de finale.”