Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
2
EINDE
2
FCSB FCS
 • 38' Goal Yari Verschaeren
 • 75' Goal Jan Vertonghen
 • Andrea Compagno Goal 60'
 • Dawa Goal 82'

Anderlecht blijft in het sukkelstraatje: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwintering blijft wel mogelijk

Conference LeagueGeen overwinning voor Anderlecht in de eerste match na het ontslag van Felice Mazzu. Paars-wit bleef op een 2-2-gelijkspel steken tegen het bescheiden FCSB. Twee keer gooide het een voorsprong al te makkelijk te grabbel. Dankzij de nederlaag van Silkeborg bij West Ham is het Europese verhaal van Anderlecht wel nog niet afgelopen. Volgende week volstaat enkel winst op Deense bodem voor overwintering.

57 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Martin verhamme : de realiteit vrees ik wel...🙄...! Gewoon de waarheid ...
 • MARTIN VERHAMME

  3 maanden geleden
  Is amateurploeg geworden, meer goeds kan ik er voorlopig niet van zeggen, pffffff, ☹️
 • Walter De Vuyst

  3 maanden geleden
  Anderlecht speelde een goede wedstrijd met 70 % balbezit en verdiende de overwinning maar Boekarest was efficienter en puurde uit twee halve kansen over de ganse match evenveel knullige doelpunten .
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Je kan als (nieuwe) trainer op 48 uur géén mirakels doen. Verschaeren is duidelijk terug in zijn nopjes met het meer aanvallend ingesteld voetbal. Vooral het vertrouwen en eens een dosis geluk, kan wonderen doen. Tegen de terugronde vallen de puzzelstukjes in elkaar. Géén man overboord. Met negativisme komt niemand vooruit.
 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Toch altijd gezegd dat het niet de trainer is die ze moeten buitengooien !
 1. Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldigde Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe
  Buitenlands voetbal
  25

  Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldig­de Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe

  Nu er steeds meer onthutsende details bekend raken over de vermeende aanranding van een 23-jarige vrouw in nachtclub Sutton in Barcelona door voetballer Dani Alves (39), keert zijn echtgenote Joana Sanz zich nu ook tegen de Braziliaan. Ze heeft alle foto’s van het koppel op haar Instagram verwijderd. Alves, die inmiddels een beruchte advocaat aan zijn verdediging heeft toegevoegd, riskeert volgens een gespecialiseerde advocate “vier tot twaalf jaar cel.”
 2. Kleine oogjes, massa’s felicitaties en smurfentaart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn”
  PREMIUM

  Kleine oogjes, massa’s felicita­ties en smurfen­taart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn”

  ‘The price of fame’. Nicky Evrard (27) werd vandaag - met kleine oogjes - van het ene naar het andere interview gesleurd. “Het is nog even wennen.” Gelukkig was er tussendoor ook tijd voor taart. En haar trofee was nooit ver uit de buurt, zelfs de mannenploeg van OHL kwam haar feliciteren. Een dag in het spoor van de kersverse Gouden Schoen.