Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ANALYSE. De droom van 200 miljoen wordt een nachtmerrie: hoe het Koning Boudewijnstadion één van de slechtste voetbalstadions van Europa zal blijven

VOETBALHet klonk zo mooi. Met 200 miljoen euro overheidsgeld zou het aftandse en onbereikbare Koning Boudewijnstadion omgetoverd worden tot de moderne Golden Generation Arena. Van die plannen blijft niets meer overeind. De totaalrenovatie is afgeblazen. De voetbalbond wil in 2027 het WK voor vrouwen naar België halen. Blijft de vraag: met welke stadions moet dat dan gebeuren?

17 reacties

 • Kristof Breskens

  4 weken geleden
  En maar goed ook, beter investeren in de stadions van Brugge, Antwerp, Gent, Genk
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Iedereen is geen kunstliefhebber ook Paul Van den Berge , toch gaat er voor een fortuin aan belastinggeld naar diverse musea Voetbal kost niet alleen maar geld , spelers betalen ook loonbelasting en op tickets , consumpties en merchandise wordt ook 21% Btw betaald
 • Frank Van Driessche

  1 maand geleden
  De droom van de Brusselaars te betalen door de Vlamingen.
 • gilberte Vergaelen

  1 maand geleden
  Als de zakken van de politiekers maar gevuld zijn, de rest is bijzaak, en zeker de sportpleinen en scholen!
 • Roland Peeters

  1 maand geleden
  Die 200 miljoen zijn opgegaan in onderzoeken en nu komt er een onderzoek waarom en waar het mislopen is.
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.