Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Als we blijven winnen, word je wereldkampioen. Toch?” Een week op de rollercoaster, genaamd Louis van Gaal

Nations LeagueLouis van Gaal (71) vult de Nederlandse krantenpagina’s op z’n eentje, als het moet. Krasse uitspraken, een penalty-experiment en ook over z’n kankerdiagnose: de zesdaagse rollercoaster van de bondscoach van Oranje. “Soms denk ik: ‘Wat zit ik hier te doen?’”

14 reacties

 • willy staes

  2 maanden geleden
  Als Louis bij Antwerp speelde was hij kind aan huis bij mijn oom, kwa voetbal waren wij het steeds eens over voetbal en Guy Thijs toen kende hij al voetbal als geen ander .
 • Yves Gysel

  2 maanden geleden
  Louis is nen speciale, maar sinds hij bondscoach werd, zie je gelijk dat Nederland veel meer wint. Top coach. Hoop dat hij terug helemaal gezond wordt.
 • johannes van Wetten

  2 maanden geleden
  Draait niet rond de pot, zoals vaak in ons land.
 • Norbert Corten

  2 maanden geleden
  Een goede coach het weze hem gegund.
 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  Wens het je van harte Louis!
 1. PORTRET. Louis van Gaal, de Nederlandse bondscoach die de Rode Duivels niet uitsluit: “Het vervelende is dat hij meestal echt gelijk heeft”
  PREMIUM
  VOETBAL

  PORTRET. Louis van Gaal, de Nederland­se bondscoach die de Rode Duivels niet uitsluit: “Het vervelende is dat hij meestal echt gelijk heeft”

  Uli Hoeness ooit over Louis van Gaal (71): “Zijn probleem is dat hij God niet is, maar de vader van God. Voordat de wereld bestond, was Louis er al.” De Nederlandse bondscoach, een van ’s werelds meest succesvolle en besproken trainers, sluit de Rode Duivels zeker niet uit. Het is een interessante gedachte. Hij is controversieel door zijn soms theatrale gedrag en uitlatingen, maar ook gedreven tot op het bot. “Zijn eerlijkheid is zijn valkuil. Maar je weet altijd wie je voor je hebt.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.