BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Alexander Blessin verlaat KV Oostende voor Genoa, dat afkoopsom van 2 miljoen euro betaalt: “Op 24 uur tijd was alles geregeld”

Belgisch voetbalVerrassing aan zee, waar KV Oostende het plotse vertrek van Alexander Blessin (48) heeft aangekondigd. De Duitser trekt naar het Italiaanse Genoa, dat de afkoopsom van 2 miljoen euro betaalt.

7 reacties

 • SONJA VAN DE VELDE

  4 maanden geleden
  Oostende is dit jaar te veel verzwakt. Blessin is een goeie trainer. Succes .
 • Harmen Vanhessche

  4 maanden geleden
  Jammer voor KVO, maar het allerbeste voor Blessin. Een trainer die op alle gebied overtuigde. We zullen hem missen. Dit is nu eenmaal de werkelijkheid, buitenlandse investeerders met een voetbalploeg moeten winst maken. Triestig.
 • willem merken

  4 maanden geleden
  Weer een huurling die het afbolt.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Dit was te verwachten helaas ...! Die coach was te goed voor KVO Succes verder met uwe nieuw club 👍
 • Jan Vandaele

  4 maanden geleden
  Hopelijk blijven ze in 1A
 1. Tessa Wullaert en co hebben nieuwe coach: Dave Mattheus volgt Johan Walem op bij Anderlecht
  Vrouwenvoetbal

  Tessa Wullaert en co hebben nieuwe coach: Dave Mattheus volgt Johan Walem op bij Anderlecht

  Anderlecht stelt de nieuwe coach donderdagvoormiddag officieel voor op een persconferentie. Dave Mattheus is 37 en komt over van AA Gent Ladies. Eerder liet de club weten dat Marie Minnaert (Club YLA) en Silke Vanwynsberghe (KAA Gent) de volgende twee seizoenen voor RSCA spelen. Er worden misschien nog inkomende transfers bekendgemaakt. Is dit operatie versterking of een hersteloperatie?
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.