.
Volledig scherm
. © Al Duhail

Alderweireld neemt afscheid van Spurs en verkast naar Al-Duhail: "Tottenham blijft voor altijd in mijn hart”

VoetbalWat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook bevestigd. Toby Alderweireld (32) verlaat Tottenham en trekt naar het Qatarese Al Duhail. “De Spurs blijven voor altijd in mijn hart", klonk het op sociale media. 

11 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Waarom doet iedereen hier net alsof hij bij de Spurs een minimumloontje verdiende en nog net geen contributie moest betalen?
 • Ruben De Smet

  1 jaar geleden
  Weinig anders te zeggen dan ga nog maar wat goed geld verdienen en geniet van uw pensioen.
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Eindelijk ga je geld verdienen.
 • Dirk Willems

  1 jaar geleden
  Veel succes Toby en je hebt de juiste keuze genomen. Bij Tottenham was je al een tijdje niet meer zeker van een basisplaats. Dat ben je nu misschien wel terug maar vooral , geniet deze 3 jaartjes maar van het midden oosten en uw royale verloning daar. Ik zou net hetzelfde gedaan hebben in uw plaats. Véél succes.
 • KRIS VAN INGELGHEM

  1 jaar geleden
  Topspeler. Het gaat je goed.
 1. Op bezoek bij de vijf Flames van Fortuna: “Als we in de top drie eindigen, mogen we met zijn allen naar Barcelona”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL

  Op bezoek bij de vijf Flames van Fortuna: “Als we in de top drie eindigen, mogen we met zijn allen naar Barcelona”

  “Hey Féli, je weet toch dat je over een paar maanden echt Hollands zal klinken?” “Ze zeggen regelmatig dat ze me niet kunnen verstaan”, reageert Féli Delacauw uit Snellegem, West-Vlaanderen, terwijl ze een bal hoog houdt met twee Nederlandse ploeggenotes. “Binnenkort verstaan wij jou niet meer”, roepen we. “Zal niet gebeuren”, zegt ze snel. Delacauw was de eerste Belgische die in Sittard tekende. Drie dagen later, op 27 mei, volgde met de slogan From Princess to Queen Tessa Wullaert. Intussen zijn ze met vijf bij de club uit Nederlands-Limburg. Want na Wullaert volgden nog Diede Lemey, Jarne Teulings en Isabelle Iliano.