REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Aan één speler verdiende hij zelf al bijna 50 miljoen: de grootste transfers van supermakelaar ‘Money Mino’ Raiola

Voetbal“Het is geen gemakkelijk job, maar wel een fantastische”,  aldus voetbalmakelaar Mino Raiola in een interview met The Athletic vorig jaar. “Ik zeg altijd: ‘Ik wil niet alleen de zakken van m’n spelers dragen, ik wil er ook iets insteken’. En dan bedoel ik niet alleen geld, ook ervaringen, een mooi leven.” Al was dat geld natuurlijk mooi meegenomen. Ook Adnan Januzaj zocht recent nog de Nederlander met Italiaanse roots op om z’n belangen te behartigen. En dat deed hij niet zomaar. De supermakelaar maakte jarenlang z’n naam waar. Een overzicht van Raiola’s grootste transfers.

0 reacties

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavoriet is, maar...”
  PREMIUM
  4

  Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavo­riet is, maar...”

  Europees voetbal kost punten in de competitie. Die stelling kan volgens onze analist Marc Degryse in de vuilbak nu Union, AA Gent en Anderlecht het tegendeel bewijzen. “Het omgekeerde kan even goed: dat een mooi resultaat in Europa je extra energie geeft in eigen land”, zegt hij. Ook de precaire situatie van Club Brugge en het positivisme van Rik De Mil komen aan bod in zijn analyse.