Twitter
Volledig scherm
© Twitter

AA Gent plaatst zich voor de volgende voorronde van de Conference League, maar verliest met 2-0 tegen het Noorse Valerenga

Conference LeagueAA Gent speelt volgende week de derde voorronde van de Conference League, maar de Buffalo’s leden een pijnlijke nederlaag in de terugwedstrijd tegen Valerenga, dat de zege binnenhaalde op inzet en duelkracht. In de volgende ronde wacht het Letse RFS.

4 reacties

 • Janick De Meyer

  2 maanden geleden
  Een vervolg van het vorig seizoen...of misschien nog slechter zonder Yaremchuk! Ze hadden ginder in Noorwegen precies geen goesting om te schotten, een geluk dat ze thuis met 4-0 hadden gewonnen.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Die uitleg van HVH weer. Wat een onzin, tevreden zijn met een nederlaag.
 • tom de Keyser

  2 maanden geleden
  Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven, 3 officiële wedstrijden, 2 nederlagen en een bedroevend spelniveau... Wordt weer een topjaar bij de Albert Hein... "ik had liever ook gewonnen" jawadde
 • isabelle luypaert

  2 maanden geleden
  Goed voor het coefficient
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).