Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

75 maar eeuwig jong en scherp, Hugo Camps in gesprek met jarige Aad de Mos: “Als ik een voetballer bezig zie als een mossel, zeg ik dat het een mossel is”

VoetbalAad de Mos viert zondag zijn 75ste verjaardag. Het sein voor onze columnist Hugo Camps om de Nederlander op te zoeken voor een gesprek. “Ik pretendeer dat ik meer van voetbal ken dan Michel Verschueren.”

6 reacties

 • jozef van riel

  12 maanden geleden
  'Ik ben anderhalf jaar bij Anderlecht gebleven.' Is dit opgetekend door voetbalkenner Camps? Is volgens mij 3 jaar trainer geweest bij Andelecht!!
 • Marcel De Maesschalck

  12 maanden geleden
  Goed gezegd Ivan. De Mos was specialist om na één of twee jaar zijn contract te verlengen en zich dan binnen de kortste keren te laten buitengooien om geld te scheppen. En Ronny, hij heeft inderdaad al 20 jaar niks zinnigs meer te zeggen. Een over het paard getilde Hollandse blaaskaak.
 • spyros chrysoulis

  12 maanden geleden
  Als trainer was wisselend succesvol. Bij PSV kwam hij binnen toen er juist verandering kwam op bestuurlijk vlak. De Mos heeft uitstekend werk geleverd in België. Bij Standard is het niet gelukt omdat er bij Rouches een slechte beleid heerst, na dat Luciano D' Onofrio er vertrok. Dit seizoen moest Standard helemaal naar onder kijken in het klassement. Standard kwam heel dicht bij degradatie gevaar
 • ronny meuris

  12 maanden geleden
  Te pas en te onpas om zijn mening gevraagd. Heeft meestal niks zinnigs meer te vertellen maar omdat hij in andere tijden een paar keer kampioen geworden is , noemt men hem een kenner. Ik vind het eerder een cynicus, maar desalniettemin een gelukkige verjaardag gewenst, en ga voor mijn part gerust op pensioen nu.
 • Joris van opstal

  12 maanden geleden
  Hij mag nog altijd eens opnieuw de Rouches komen trainen van mij. Aad is een kenner van het spelletje, een grootmeester! Ik ben fan maar dat had U al door 😂