Photo News
Volledig scherm
© Photo News

3 goals en 3 assists: Vanmechelen blinkt uit bij Red Flames in uitwuifmatch

Red FlamesBehalve de keepsters heeft iedereen gespeeld in de voorbereiding. Dat de Red Flames een tegendoelpunt slikten van Luxemburg is niks om vrolijk van te worden. Dat ze er zes maakten is maar normaal.

4 reacties

 • FRITS VERSTRAETEN

  2 maanden geleden
  Hoe gaan ze spelen tegen op volle kracht sterke tegenstanders na de nu gespeelde oefenwedstrijden om zoveel mogelijk doelpunten te maken tegen zwakkere tegenstanders. Op deze manier leren de Flames het af om tot op de limit te gaan net zoals bij de Rode Duivels
 • Pol Wijnants

  2 maanden geleden
  Hopelijk raken ze door de eerste ronde, maar ik verwed er geen cent op.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Fan van de Flames en Serneels maar de kapiteinsband geven aan een speelster die vorig jaar niet heeft gespeeld (akkoord door kwetsuur) en zelfs géén club had daar snap ik niets van ! Op basis van wat ? Dat Missippo talent heeft dat is geweten maar wat moet je dan doen om in de selectie te geraken ?
 • Georges Van Soest

  2 maanden geleden
  Ik zie de Red Flames geen potten breken op het EK in Engeland. Technisch te beperkt om enig rol van betekenis te spelen.
 1. Pep Guardiola houdt Gómez bij City: “Ik sprak met Kompany over hem, Sergio is exact wat we nodig hebben”
  Anderlecht
  41

  Pep Guardiola houdt Gómez bij City: “Ik sprak met Kompany over hem, Sergio is exact wat we nodig hebben”

  In tegenstelling tot wat eerst werd gedacht, wordt Sergio Gómez dit seizoen niet uitgeleend. “Hij blijft bij ons”, aldus Pep Guardiola. “In sommige aspecten moet hij nog vooruitgang boeken, maar hij is nog zo jong en staat open om bij te leren.” Anderlecht casht minstens 15 miljoen euro. Met bonussen kan het bedrag zelfs tot meer dan 20 miljoen oplopen.