De Caigny, Wijnants, Tysiak, Van Kerkhoven en Delacauw.
Volledig scherm
De Caigny, Wijnants, Tysiak, Van Kerkhoven en Delacauw. © Photonews en Belga

23 Vlammen voorgesteld (5): buitengewoon atletisch vermogen, Italiaans-Pools bloed en van verdediger naar beresterke spits

Red FlamesDe Red Flames spelen vandaag op het EK voetbal hun eerste wedstrijd tegen IJsland. Onze voetbalvrouwen spelen vervolgens op 14 juli tegen Frankrijk en op 18 juli tegen Italië. Wij stellen onze 23 Rode Vlammen aan u voor. Vandaag de laatste episode, met Tine De Caigny, Sarah Wijnants, Amber Tysiak, Ella Van Kerkhoven en Féli Delacauw.

3 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Succes gewenst voor deze dames 🤞👍
 • Nils Goossens

  5 maanden geleden
  @Ber, alle matchen worden uitgezonden op Canvas /een.
 • Ber Mascotti

  5 maanden geleden
  Succes dames, hopelijk wordt dit ergens uitgezonden!
 1. “Alles is ingestudeerd met een choreograaf”: Jan Mulder is geen fan van vieringen Brazilianen, die veel kritiek krijgen nu ook bondscoach meeswingt
  Play
  WK voetbal
  39

  “Alles is ingestu­deerd met een choreo­graaf”: Jan Mulder is geen fan van vieringen Brazilia­nen, die veel kritiek krijgen nu ook bondscoach meeswingt

  Cultuur of gebrek aan respect? Er is veel te doen rond de dansjes van Brazilië na elke goal op het WK voetbal. Analist Roy Keane vindt het respectloos, zeker als ook bondscoach Tite de heupen begint los te gooien. “Spontaan is het niet”, stelt onze analist Jan Mulder, die ook wijst naar het commerciële belang ervan op sociale media. “Elk momentje levert Neymar een miljoen euro op.”
 2. Didier Deschamps woedend op ‘kettingspeler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”
  6

  Didier Deschamps woedend op ‘ketting­spe­ler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”

  Voor Frankrijk liep alles meer dan gesmeerd tegen Polen. 3-1 na twee geweldige goals en een assist van Mbappé, goed voor een plaats in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Engeland. Maar toch was bondscoach Deschamps kwaad op één speler. Jules Koundé kreeg een uitbrander na de match omdat hij zowaar niet één maar twee gouden halskettingen droeg tijdens de match.
 3. Revelatie Cody Gakpo is met Oranje op een missie in Qatar: “We willen goed voetballen, maar soms vraagt een match iets anders”
  3

  Revelatie Cody Gakpo is met Oranje op een missie in Qatar: “We willen goed voetballen, maar soms vraagt een match iets anders”

  Cody Gakpo (23) is één van de sterren van dit WK. De Engelse pers duikt al weken op de Nederlandse aanvaller en zijn mogelijke transfer naar Manchester United. De PSV’er die al driemaal scoorde lijkt er niet warm of koud van te worden. “Het is simpel: ik ben hier op het WK, wil een maximale prestatie neerzetten en moet niet bezig zijn met heel andere zaken.”