De mogelijke opstellingen van vanavond.
Volledig scherm
De mogelijke opstellingen van vanavond. © HLN

114 titels, 104 bekers, 44 andere prijzen en 2.282 caps: deze straffe gasten zwaaien ‘Vince The Prince’ uit

Vincent KompanySchoon volk in overvloed. Vincent Kompany verwelkomt vanavond een straf gezelschap van ex-ploegmaats en -tegenstanders op zijn uitzwaaimatch bij Manchester City. Dit is de indrukwekkende gastenlijst.

6 reacties

 • Tom Bogaerts

  1 jaar geleden
  Een icoon en zo hebben we er niet veel in België .. Merckx, Nijs, Van Himst, Goethals, … Zulk respect krijgen en ontvangen in 'het' voetballand bij uitstek, de bakermat, is weinigen gegeven ! Respect voor altijd heb je van mij dik verdient Vincent !
 • didier de coster

  1 jaar geleden
  ja wim , op ketnet denk ik, maar wordt zeker uitgezonden , ook bij telenet sport 200
 • Wim Tierens

  1 jaar geleden
  Word de match ergens live uitgezonden op tv?
 • didier de coster

  1 jaar geleden
  jawadde eddy , heb jij beter gedaan ?????
 • Eddy Van overstraeten

  1 jaar geleden
  Overroepen
 1. Voor ruim 20 miljoen euro: Krépin Diatta op weg naar AS Monaco, deal is nakend
  Club Brugge

  Voor ruim 20 miljoen euro: Krépin Diatta op weg naar AS Monaco, deal is nakend

  Het keuzeprobleem van Philippe Clement lijkt opgelost. Krépin Diatta (21) staat op het punt om Club Brugge te verlaten. Hij nam na KV Oostende al afscheid in de kleedkamer. Destination: AS Monaco. Blauw-zwart zou ruim 20 miljoen euro vangen voor de flankaanvaller, plus nog een percentage op een eventuele doorverkoop. De 10 procent waar Sarpsborg, waar Club Diatta in 2018 wegplukte, nog recht op had, was al geregeld.
 2. Transfer Talk. Cercle huurt Kroatische verdediger waarvoor Monaco nog 10 miljoen euro neertelde - Colassin uitgeleend aan Zulte Waregem
  Transfer Talk

  Transfer Talk. Cercle huurt Kroatische verdediger waarvoor Monaco nog 10 miljoen euro neertelde - Colassin uitgeleend aan Zulte Waregem

  Strahinja Pavlovic is de vierde wintertransfer van Cercle Brugge, na doelman Bruzzese, spits Denkey en middenvelder Van Der Bruggen. De 19-jarige Servische verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Monaco. Vorig seizoen betaalde Monaco tien miljoen aan Partizan Belgrado voor de youngster, die eerst nog een seizoen bij Partizan bleef en dit seizoen slechts één minuut speelde in het Stade Louis II.
 3. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"