1. Joachim Van Damme loopt er de kantjes af, KV Mechelen stuurt hem naar B-kern
  KV Mechelen

  Joachim Van Damme loopt er de kantjes af, KV Mechelen stuurt hem naar B-kern

  KV Mechelen heeft Joachim Van Damme (30) voor onbepaalde tijd naar de B-kern gestuurd. “Wegens disciplinaire redenen”, aldus de club. Van Damme sukkelde sinds februari met een blessure aan de adductoren (pubalgie). Desondanks liep hij er de voorbije tijd de kantjes af. Bij de start van de voorbereiding op dit seizoen kwam hij niet fit op de club toe en de voorbije weken kwam hij regelmatig te laat of zelfs helemaal niet opdagen. Iets wat ook dit weekend het geval was - de druppel die de emmer deed overlopen.
 1. Football Talk. Rashford drie maanden aan de kant door schouderoperatie - Mexico en VS spelen finale Gold Cup
  Football Talk

  Football Talk. Rashford drie maanden aan de kant door schouder­ope­ra­tie - Mexico en VS spelen finale Gold Cup

  Manchester United-aanvaller Marcus Rashford zal een schouderoperatie ondergaan. De Engelse international zou ongeveer drie maanden buiten strijd zijn. Hij sukkelt al enkele maanden met de schouder. Hij was van mening dat een operatie de beste oplossing zou zijn, maar hij stelde die uit tot na het EK. Engeland bereikte op dat toernooi de finale, waarin na strafschoppen werd verloren van Italië.
 1. Belgische Braziliaan Andreas Pereira scoort schitterende volley in oefenpot Man United, maar verontschuldigt zich ook voor dramatische vrije trap
  Voetbal

  Belgische Braziliaan Andreas Pereira scoort schitteren­de volley in oefenpot Man United, maar veront­schul­digt zich ook voor dramati­sche vrije trap

  De naam Andreas Pereira doet wellicht nog een belletje rinkelen. De 25-jarige Belgische Braziliaan stond ooit te boek als een groot talent bij Manchester United, maar kon er niet echt doorbreken. Met een fantastische volley in een oefenwedstrijd tegen Brentford gaf de aanvallende middenvelder wel zijn visitekaartje af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 2. Football Talk. Club presenteert gele awayshirts - Manchester United stelt oefenwedstrijd uit door coronagevallen
  Voetbal
  4

  Football Talk. Club presen­teert gele awayshirts - Manchester United stelt oefenwed­strijd uit door coronage­val­len

  ‘Away days, best days’. Club Brugge doet het dit seizoen in het geel op verplaatsing - gisteren stelde blauw-zwart de nieuwe uitshirts voor. De landskampioen gaat straks ‘on the road’ getooid in een soort geel dat neigt naar goud, met zwarte accenten. Onder meer in het seizoen 2012-2013 speelde blauw-zwart ook al in dezelfde kleur op verplaatsing. (TTV)