1. Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassende nederlaag van Galatasaray bij debuut niet afwenden
  Play
  Buitenlands voetbal

  Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassen­de nederlaag van Galatasa­ray bij debuut niet afwenden

  Geen geslaagd debuut voor Dries Mertens bij Galatasaray. De Rode Duivel viel een kwartier voor tijd in, net nadat Giresunspor op voorsprong was geklommen. Een gretige Mertens toonde zich wel, onder meer via twee vrije trappen, maar kon de verrassende nederlaag (0-1) voor de Turkse topclub niet meer afwenden. Zo begint Galatasaray met drie op zes aan het nieuwe seizoen.
 2. “Had aan rust iedereen kunnen wisselen”: United incasseert bolwassing na geknoei, analisten en fans nemen Ronaldo en co. op de korrel
  Play
  Premier League
  1

  “Had aan rust iedereen kunnen wisselen”: United incasseert bolwassing na geknoei, analisten en fans nemen Ronaldo en co. op de korrel

  Een vernedering voor Manchester United en zo helemaal laatste in de Premier League. Bij Brentford stond het al na 35 minuten 4-0 achter. David De Gea blunderde er op los, basisspeler Cristiano Ronaldo greep zich naar de haren en de bezoekende fans namen nu al nieuwe coach Erik ten Hag op de korrel. Van kwaad naar erger, het is liefst 62 jaar geleden dat United in de eerste twee competitiewedstrijden minstens zes goals binnen kreeg.
 1. De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  3

  De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”

  Voor het vierde seizoen op rij stuurt de dobbelsteen hem terug naar start. Na drie verloren jaren begint een scherpe Eden Hazard (31) de nieuwe jaargang bij Real Madrid in een andere rol. Het is een kwestie van vertaling. Een achtergrondverhaal over de voorbereiding van Hazard, met geluiden uit Madrid. Staat ‘El falso nueve’ voor de valse 9 of de foute 9?