Burgemeester Huub Boers en de wegenwerken.
Volledig scherm
Burgemeester Huub Boers en de wegenwerken. © t

De Lijn reageert op incident met ‘gedropte’ schoolkinderen

Sonja Loos, woordvoerder van De Lijn, reageert op de uitlatingen van burgemeester Huub Broers (N-VA) nadat enkele schoolkinderen gisteren twee kilometer van de beoogde halte in het dorp Sint-Martens-Voeren werden gedropt. “Het betreft een vergissing van de chauffeur in kwestie, een menselijke fout, waarvoor wij ons uiteraard willen verontschuldigen. Vanaf vandaag zullen de kinderen aan de correcte halte worden afgezet.”

0 reacties

 1. Dennis (32) start fitnesszaak op zonder uitzicht op versoepelingen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”
  PREMIUM
  Neerpelt/Genk

  Dennis (32) start fitness­zaak op zonder uitzicht op versoepe­lin­gen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”

  Het zijn momenteel geen prettige tijden voor liefhebbers van fitness. Het coronavirus hield deze zaken al een groot deel van 2020 gesloten en momenteel is er zelfs geen uitzicht op een heropening. Toch houdt dat Dennis Van Samang (32) uit Neerpelt niet tegen om een nieuwe zaak te openen in Genk. “Het geloof is zo groot dat ik de sprong durf wagen”, vertelt de sportieveling.
 2. Limburgse burgemeesters ongerust nu Nederland in lockdown gaat: “Nederlanders moeten weten dat we ook samenleving op krukken zijn”
  Limburg

  Limburgse burgemees­ters ongerust nu Nederland in lockdown gaat: “Nederlan­ders moeten weten dat we ook samenle­ving op krukken zijn”

  De Limburgse burgemeesters en gouverneur gaan dinsdag in overleg over de verstrenging van de coronamaatregelen in Nederland en de gevolgen daarvan voor de Limburgse gemeenten. Er blijkt er ongerustheid te zijn over Nederlanders die naar België zouden afzakken wanneer de niet-essentiële winkels in Nederland sluiten wegens de verstrengde lockdown.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"