Volledig scherm
© Toon Royackers

7.222 euro aan boetes geïnd tijdens controle op zwaar verkeer

Donderdag hebben de lokale politiediensten van Voeren en de collega’s van Bilzen, Hoeselt en Riemst een controle gehouden op het zwaar vervoer op de E25 Maastricht-Luik, ter hoogte van de parking in Moelingen. In totaal werden zeventien vrachtwagens aan de kant gezet.

0 reacties

 1. ArcelorMittal onderzoekt of het zelf medewerkers kan vaccineren met coronavaccin, Marc Van Ranst acht kans klein dat grote bedrijven onderdeel worden van vaccinatiestrategie
  PREMIUM
  Gent/Zelzate/Genk/Luik/Geel

  ArcelorMit­tal onderzoekt of het zelf medewer­kers kan vaccineren met coronavac­cin, Marc Van Ranst acht kans klein dat grote bedrijven onderdeel worden van vaccinatie­stra­te­gie

  Staalgigant ArcelorMittal is in nauw overleg met de overheid om te kijken of het een rol kan spelen in de vaccinatiestrategie. Zo wordt onderzocht of het zijn 5.000 werknemers op de werkvloer kan vaccineren. Viroloog Marc Van Ranst acht de kans klein dat grote bedrijven ook daadwerkelijk een rol zullen spelen in de vaccinatiestrategie. “In het huidig scenario zullen er nooit voldoende vaccins tegelijkertijd ter beschikking zijn om een heel bedrijf te vaccineren.”
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre