Instagram
Volledig scherm
© Instagram

'Moeder Natuurs ontbijtgranen' is nieuwe ontbijttrend die gezond en in 2 minuten klaar is. Een wondermiddel? Diëtiste legt uit

Wie een origineel en gemakkelijk recept zoekt, moet op TikTok zijn. Zo ging er afgelopen maand nog een ultrasimpel pastarecept met feta viraal op het sociale mediaplatform en maakten we vorige week kennis met ‘baked oats’. Ook deze week verovert er een nieuw recept het internet, de ‘nature’s cereal’. “Ik heb dankzij dit gerecht veel meer energie, ik heb het gevoel dat ik een marathon kan lopen”, laat de bedenker weten. Terecht? Diëtiste Alessia Couvreur neemt de hype onder de loep.

3 reacties

 • Ingrid Anneessens

  1 maand geleden
  Maak dit gewoon met het fruit van het seizoen, even gezond en je bent al heel wat goedkoper uit! Doe ik al járen, maar weeg helaas nog steeds te veel ;-) tzal wel aan de ijsblokjes liggen
 • Alan Hope

  1 maand geleden
  Het is geen ontbijtgranen als het geen granen bevat.
 • guy de grande

  1 maand geleden
  Waar men niet bij stilstaat is de kostprijs. Ik denk dat dit voor veel gezinnen onhaalbaar is, gezien de prijs van de ingrediënten. De meesten houden het dan ook bij boterham met choco. Ook lekker.
 1. Hoe herken je een goed pak koffiebonen in de winkel? Koffiekenner Peter Hernou geeft advies
  PREMIUM

  Hoe herken je een goed pak koffiebo­nen in de winkel? Koffieken­ner Peter Hernou geeft advies

  De keuze van koffiebonen heeft een grote invloed op de smaak van je kopje koffie. Peter Hernou, koffie-expert en wereldkampioen Latte Art, legt naar aanleiding van de Internationale Dag van de Koffie (jaarlijks op 1 oktober) uit hoe je een goed pak koffiebonen in de winkel kan herkennen en hoe je de kwaliteit kan checken. ““De houdbaarheidsdatum op het pak koffie zegt alleszins niets over de versheid.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"