AFP
Volledig scherm
© AFP

Meer dan 900 vluchtelingen meren aan in Sicilië

Meer dan negenhonderd migranten die zich aan boord van een schip van de Italiaanse kustwacht bevonden, zijn vandaag in de Siciliaanse haven Catania ontscheept, zo heeft een fotograaf van het Franse persbureau AFP gemeld. Er waren ook twee lijken aan boord, laat de ngo Artsen zonder Grenzen (AzG) weten.

13 reacties

 • Calinda Struyf

  4 jaar geleden
  Vergeet niet dat deze NGOs voor het merendeel hun budget verkrijgen van de EU en de verschillende EU regeringen of dacht U dat dit uit giften kwam?
 • Mike Zwarts

  4 jaar geleden
  Terug sturen en wel op eigen kosten.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Zolang als men ze toelaat, zolang zullen er komen, en zullen er meer en meer komen. China bijvoorbeeld heeft dat probleem niet, waarom Europa wel?
 • Betty Cools

  4 jaar geleden
  Er zijn nog wel veilige plaatsen in Afrika, die komen naar hier omdat ze hier alles krijgen!
 • joseph verbeke

  4 jaar geleden
  En dat zijn allemaal politieke vluchtelingen?
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.