Archieffoto uit 2014 toen migranten ook over de hekken in Melilla klommen.
Volledig scherm
Archieffoto uit 2014 toen migranten ook over de hekken in Melilla klommen. © AP

Honderden migranten bestormen hek Spaanse enclave in Marokko

VLUCHTELINGENMeer dan tweehonderd Afrikaanse migranten hebben zaterdag twee hoge hekken bestormd bij de Spaanse enclave Melilla. Enkele migranten en een politieagent raakten gewond.

19 reacties

 • Frank Masui

  5 jaar geleden
  Groot gelijk Steve. Ze willen het niet snappen
 • Rudy Van Schelvergem

  5 jaar geleden
  Dezelfde reden dat de VS een muur nodig heeft voor de Mexicaanse geluk zoekers.
 • Michel Jozef

  5 jaar geleden
  Waar is de Guardia Civil nu? In Catalonië zeker?
 • diane colman

  5 jaar geleden
  Maar nee ze zijn ervan overtuigd dat Europa hun alle kansen biedt... en ja ze zijn soms beter af hier waar ze toch van één en ander kunnen profiteren....Dus als Europa ons niet beschermt met terugsturen of grenzen of push up terug.... ja dan is Europa een vogel voor de kat. Je moet maar naar de voetbal kijken en je ziet al die negers die hier veel geld verdienen.... dat is toch een mooie reclame????
 • Steve Renard

  5 jaar geleden
  Dit doet me denken aan een bende losgeslagen wilden. Snappen die nu echt niet dat ze in Europa ongewenst zijn! Snappen ze nu echt niet dat ze zich in Europa zware reacties op de hals gaan halen?
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.